Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’nin seçimde verdiği sözlerin yer aldığı kitapçıkla basının karşısına çıkan Abdullah Küçükoğlu maalesef verdiği sözlerin hiç birini tutmayan bir belediye yönetimi ile karşı karşıyayız açıklaması yaptı.

“28 AYDIR HİZMET GÖREMEDİK”

Belediyenin bugüne kadar yaklaşık 1 milyar lira bütçeyi kasasına koyduğunu belirten Küçükoğlu “Ben bu bütçe karşısında ilçede her hangi bir hizmet görmedim. Afiş asmakla, insanların inşaatlarına zoraki resmini koydurmakla çalışma olmaz. Park yaptı mı gören var mı? Otopark yapıldı mı? Kreş yapıldı mı? Nerede bu para? Verilen sözler nerede? Vatandaş sizden hizmet bekliyor. Ama maalesef bu hizmetleri 28 aydır göremedik” dedi.

“ŞARK KURNAZLIĞI YAPIYORLAR”

Küçükoğlu konuşmasının devamında “Sayın Turan Hançerli seçimde öyle sözler verdi ki inanılmaz sözler bunlar. Aradan 28 ay geçti kitapçıkta da gördüğünüz gibi bu sözlerin hiç birini gerçekleştiremedi. Ne vardı kitapçıkta. Kent Enstitüsü projesi, kültür vadisi projesi, spor kompleksleri, cumhuriyet meydanı, okullar, sivil toplum merkezi, göl vadi projesi, Ambarlı Yaşam Vadisi. Bu hizmetlerin hangisi Avcılar halkıyla buluştu. Hiç biri. Okulları hükümetimiz yaptı, bakanlık yaptı kendileri gidip okulların önüne çeşitli afişler astılar. Şark kurnazlığı yapıyorlar aklı sıra. Avcılar halkı bunun hesabını sandıkta mutlaka soracaktır. Vatandaş laf değil hizmet bekliyor” diyerek Turan Hançerli’nin Avcılar’a her hangi bir hizmet kazandırmasının mümkün olamayacağını ifade etti. Senay GÜNCAVAR-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi