Arzu Erdem’in 7 Haziran seçimlerinin ülkemiz için bir kader kavşağı olduğunu belirttiği ve MHP’de buluşma çağrısında bulunduğu Küçükçekmece Radisson Blu Hotel’deki programa; MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ve ilçe teşkilatları da katıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, “Birbirinden değerli aday adaylarımız arasından belirlenen isimlerle vatandaşlarımızın huzuruna çıkacağız. Bu noktada partimize önemli katkıları bulunan Arzu Erdem’e de çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum. Biz, Türk milletinin umudu ve son kalesi olan Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara taşıma adına elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.



BEKLENTİMİZ ‘MAKARACILARA’ YANIT VERMENİZ


MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, partisinin Milletvekili Aday Adayı Arzu Erdem'in Küçükçekmece Radisson Sas Oteli'nde organize ettiği etkinlikte AK Parti iktidarına verdi veriştirdi. Ülkü Ocakları mensupları ve MHP'lilerden AK Parti'nin toplantılarına gitmelerini isteyen Karataş, “Hem genç kardeşlerim hem hanım kardeşlerim, AKP'nin toplantılarına gidecekler. Oralarda ki milletvekili adaylarına bütün bu yozlaşmayı, hırsızlığı soracaklar” dedi. Karataş Ayrıca eski Bakan Egemen Bağış'ın Bakara Suresi ile dalga geçen sözlerini hatırlatarak, “Hepinizden beklentimiz, “makaracılara” yanıt vermenizdir” diye konuştu

KARANLIK GÜNLER MHP İLE AŞILACAK

Açıklamasına; “Ben bir Türk kadını, bir anne, bir eş, duyarlı bir insan olarak akademik ve siyasal birikimlerimi memleketim için hizmete çevirebilmek arzuyla ile Milliyetçi Hareket Partisi’nden Milletvekili Aday Adaylığına başvurdum” diyerek başlayan Arzu Erdem, ekonomi, eğitim sitemi, iç güvenlik paketi ve kadına şiddet gibi birçok konuda açıklamalarda bulundu.

“Türkiye Cumhuriyeti en sıkıntılı günlerini yaşıyor ve bugün kader kavşağındayız” sözleriyle uyarıda ve çağrıda bulunan Erdem, “İktidar partisi ülkemizi dönüşü olmayan karanlık bir yola sürüklemektedir. Bu karanlık, milli birlik ve dayanışma ruhuyla aşılacaktır. Türkiye’nin dönüşü olmayan bir felaketin önüne geçilmesi hepimizi bekleyen tarihi görev ve sorumluluk olarak karşımızda durmaktadır. Bu anlamda Milliyetçi Hareket Partisi de milletimizin ortak paydasıdır. Bu süreçte sizlerle ortak paydamız olan MHP’de buluşmayı diler, seçim sürecinin hayırlara vesile olmasını temenni ederim” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Senay BADUR-Kent YAŞAM

Editör: Haber Merkezi