CHP Sarıyer 37. Olağan Kongresi’nde Demokratik Değişim Grubu’nun adayı Ersin Özer adaylığıyla ilgili yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

“İşsizliğin tarihin en yüksek seviyelerinde olduğu, gelir bölüşümü adaletsizliğinin giderek arttığı, memleketin yeraltı ve yerüstü kaynaklarının, emperyalist tekeller ve yerli işbirlikçileri tarafından talan edildiği, çağdaş yaşam alanları yerine şehir rantının yandaşlara peşkeş çekildiği, birlikte ve çağdaş yaşamın yerine yobazlığın konulmaya çalışıldığı, karşı devrimin Cumhuriyet devrimlerinin kazanımlarına açıktan saldırdığı, devletin yurttaşlara karşı ödevi olan eğitimin, sağlığın, güvenliğin dahi özelleştirildiği ve niteliksizleştirildiği bir ülke haline geldik. Emekliliği hak edenin emekli edilmediği, emekli olanın geçim sıkıntısı yaşadığı, asgari ücretin karın doyurmaya yetmediği, aşsız, işsiz ve evsiz yurttaşların aile boyu intihar ettiği bir ülke haline geldik. Kadının, geleceğimiz olan çocuklarımızın hem istismar edildiği, hem de katledildiği bir ülke haline geldik. Peki, bu böyle devam mı edecek? Tabi ki hayır!

“PARTİ ÖRGÜTÜNÜN TEMSİL GÜCÜNÜ ARTTIRACAĞIZ”

Partimizin yerel ve genel iktidarlarına rehberlik edecek, partililerini tüm karar süreçlerine katacak, mahallelerden, sokaklardan, iş yerlerinden partisine güvenle ve sadakatle bağlanmış üyelerini iktidara yürütecek bir yönetim anlayışıyla yeniden ayağa kalkmak mümkün. İşte o zaman biz iktidarı alacağız! İşte o zaman biz Atatürk Cumhuriyeti’ni ilelebet muhafaza edeceğiz! Bunu, parti örgütümüzün temsil gücünü arttırarak, nitelikli kadroları parti yönetim kadrolarına taşıyarak hep birlikte başaracağız. Parti örgütünün temsil gücünü arttırmak, daha demokratik bir yönetim anlayışını taşımak ve partimizi iktidara taşımak için Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’na adayım. Hep birlikte kazanacağız, geliyoruz..!”

ERSİN ÖZER KİMDİR?

4 Ekim 1977 İstanbul doğumlu olan Ersin Özer, evli ve iki çocuk babasıdır. Aslen Ardahanlı olan Özer, ilk öğrenimini Sarıyer PTT Evleri Mahallesi Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu’nda, liseyi ise Sarıyer Ticaret Lisesi’nde okudu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü iş yoğunluğu nedeniyle ikinci sınıfta bırakmak zorunda kaldı. Şu anda ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Takım çalışması, liderlik ve motivasyon eğitimleri almıştır. PTT Evleri Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği’nde 5 yıldır başkanlık yapmaktadır. Sarıyer Ardahanlılar Derneği Başkanlık görevini de yürüten Özer, Mahalleler Birliği üyesi olarak da, Sarıyer’deki tapu ve imar sorunlarının çözümü için birçok çalışmanın içerisinde yer almıştır.

CHP SARIYER’DE GENÇLİK KOLU BAŞKANLIĞI YAPTI

Siyasete Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer Gençlik Kolları’nda başlayan Ersin Özer, Mehmet Kazancıoğlu ve Sinan Hancı dönemlerinde Gençlik Kolu Başkanlığı görevini yürüttü. Halim Serdar Sarıoğlu döneminde de gençlik kollarında aktif olarak çalışan Özer, Sarıyer’de belediye CHP’de değilken bin kişilik gençlik kolu organizasyonunun düzenlenmesini sağlayan öncü kişiler arasında yer aldı. Son olarak da 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde 26. sıradan Sarıyer Belediyesi CHP Meclis Üyesi Adayı oldu.

Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi