Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Belediye Meclisi gündeminde yer alan Stratejik Planlama ve Performans Planı’yla ilgili yaptığı sunumda, göreve geldiklerinden bu yana verilen hizmetleri, gerçekleştirilen projeleri ve varılmak istenilen hedefleri anlatan bir konuşma yaptı. Genç, temel amaçlarının, ilçenin her yerinde yaşamı kolaylaştırmak, barışı ve huzuru sağlamak olduğunu ifade etti.

Şükrü Genç’in sunumundan sonra mecliste bulunan AK Parti Grubu adına konuşan Nurettin Çelik ile kişisel konuşma yapan partili arkadaşları, bütçeyi ve belediye çalışmalarını eleştirdi. Toplantıyı CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz’le AK Parti ilçe Başkanı Salih Bayraktar da izledi.

Bütçe Komisyon Raporlarının oylanıp, kabul edilmesinden sonra Başkan Şükrü Genç, her yıl olduğu gibi bu yıl da meclis üyelerine yemek verdi. AK Parti’li bazı meclis üyeleri ile ilçe yöneticilerinin de katıldığı yemek, eski AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Yakup Güngör Mutlu’ya ait Pileki adlı pideci de verildi.

“MÜCADELEMİZİN BİRİNCİ DÖNEMİNİ GERİDE BIRAKTIK”

Belediye Başkanı Şükrü Genç’in yaklaşık bir saat süren konuşması belediyeye ait Sarıyer TV tarafından canlı olarak yayınlandı. Genç konuşmasında, farklı kültürleri ve sosyo-ekonomik yapıları birarada barındıran Sarıyer’i dünya ölçeğinde fark edilir bir kent yapma yolunda verdikleri mücadelenin birinci dönemini başarı ile geride bıraktıklarını belirtti. Genç şunları söyledi:
“Yeni dönemimiz için hazırladığımız “Stratejik Planlama ve Performans Raporu"nu sunmaktan mutluluk duyuyorum. Bugün burada, bu raporu sunabiliyor olmamın temel sebebi elbette halkımızın bizi bu göreve tekrar layık görmesiydi.  Biz de onların bu güvenine layık olabilmek için ilk dönemimizde olduğu gibi yine canla başla çalışacak ve tabii yine ilk dönemimizde olduğu gibi Sarıyer’i halkımızla beraber yöneteceğiz. Bu nedenle bugün burada bizim yönetim vizyonumuz ve anlayışımızdan da bahsetmek istiyorum. Çünkü Sarıyer’i doğru yönetebilmek için farklı bir yerel yönetim anlayışı bakış açısında
Olmalıydık. İşte bu anlayışla, göreve geldiğimiz ilk günden itibaren belediyeyi yönetme anlayışımız ve sorunlara yaklaşımımızla yeni bir yönetim tarzı oluşturmaya çalıştık. (Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam)

(Haberimizin geniş şekli gazetemizin yeni sayısında yer alacak)

   



Editör: Haber Merkezi