Sarıyer Belediye Meclisi’nin CHP ve AK Parti’li üyeleri geçtiğimiz Pazartesi günkü toplantıda görüşülen birçok konuda karşıkarşıya gelip tartışma yaşadı ancak toplantı sonunda verilen pide ziyafetinde her şey unutuldu.

Meclis toplantısının ana tartışma konusu Belediye Başkanı Şükrü Genç’in ulusal basında çıkan röportajı oldu. Başkan Genç’in “299 projem var ama yaptırmıyorlar” diyerek, AK Parti’lilerden şikayet etmesi, mecliste eleştiri konusu oldu. AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Çelik ile bazı meclis üyeleri kürsüye çıkıp gündem dışı söz alarak Başkan Genç’in kendilerine haksızlık yaptığını ve aslında yaşama geçirilecek hiç bir projesi bulunmadığını söylediler.

CHP Grup Başkanvekili Gökan Zeybek ise, “Röportaj bu kadar eleştirildiğine göre mesaj yerine ulaştı” dedi ve SKEP (Sarıyer Kalkınma Projesi) ile çok sayıda projenin hazırlandığını söyledi.

Meclis toplantısının bitmesinden sonra yaşanan tartışmaları geride bırakan CHP ve AK Parti’li meclis üyeleri, Sarıyer Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü tarafınan öğle yemeği olarak ikram edilen pide ve kabak tatlısını yedi. İnşaatı devam eden Evlendşrme ve Dairesi ve Kültür Merkezi’nin balo salonunda ayaküstü karınlarını doyuran meclis üyeleri, birbirleriyle aynı gün içinde iki farklı ortamda biraraya gelip, siyasetçi olarak farklı, dost olarak farklı davranışlar içinde olmak gerektiğini gösterdiler. (Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam)





Editör: Haber Merkezi