CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Sarıgül, seçim çalışmaları kapsamında Sarıyer’in Çayırbaşı Mahallesi’nde yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdi.

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, ilçe yöneticileri ve kalabalık bir partili grubu ile birlikte Roman vatandaşların ağırlıklı yaşadığı Çayırbaşı’ndaki esnafı ziyaret eden Mustafa Sarıgül’ün, hızlı hareket etmesi nedeniyle vatandaşlar tarafından “fırtına gibi esti” şeklinde yorumlandı.

Çayırbaşı kavşağında Sarıyerli CHP’liler tarafından karşılanan Sarıgül ilk olarak girdiği pidecide oturan vatandaşların kısa süreli konuğu oldu. Burada pidenin tadına bakan Sarıgül daha sonra bakkal, manav, berber, kuaför, lokanta demeden her dikkana girip, sahipleri, çalışanları ve müşterileriyle tokalaşıp, hatır sordu.

Girdiği bir lokantanın yemek tezgahının arkasına geçen Mustafa Sarıgül, çalışmaktan yemek yemeye fırsat bulamadığı için bir tabağa pilav, üzerine de birkaç kaşık nohut koyduktan sonra ayaküstü karnını doyurmaya çalıştı.

Çayırbaşı sakinlerinden büyük ilgi gören Mustafa Sarıgül, çocuk, genç ve kadınlarla fotoğraflar çektirip, kundaktaki bebekleri sevdi. Bu arada girdiği kahvehanelerde okey oynayan vatandaşlara bol şans dileğinde bulunan Sarıgül’e, aynı şekilde karşılık veren vatandaşlar, milletvekili seçilip, meclise girmesi temennisinde bulundular.

Mutafa Sarıgül’ün koşaradım gerçekleştirdiği ziyaretleri sırasında peşinden yürüyen partililer ise kendisine yetişmekte zorlandı. Kalabalık CHP grubu zaman zaman kaldırımdan caddeye taşarken araç trafiğinin tıkandığı anlar da oldu. Bu arada partiye ait otobüs ve minibüslerden seçim şarkıları çalınıp, vatandaşa CHP’ye oy vermesi yönünde çağrılar yapıldı.

Sarıyer Çayırbaşı’ndaki ziyaretinde gördüğü ilgiden memnun kalan Mustafa Sarıgül’e kooperatif ve dernek başkanları da eşlik etti.

(Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam)














Editör: Haber Merkezi