AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Mahalle Başkanlarıyla yaptığı toplantıda Sarıyer’de kapısı çalınmamış bir ev, derdi dinlenilmemiş bir tek Sarıyerli bırakmamak için çalıştıklarını söyledi.

Salih Bayraktar Sarıyer AK Parti Teşkilatı Mahalle Başkanları ve Belediye Meclis Üyesi Aday ile değerlendirme toplantı yaptı. Bayraktar, Meclis Üyesi Adayları’nın aynı zamanda bir belediye başkan adayı gibi hissetmeleri ve çalışmaları gerektiğini belirterek “Sarıyer’de kapısı çalınmadık, derdi dinlenilmemiş, çözüm masamıza iletilmemiş, yapacağımız hizmetlerimiz anlatılmamış bir ev bile kalmayacak. Bütün teşkilatımız bunun için seferber oldu.” dedi.

MİLLETE HİZMET AŞKIMIZI BIKMADAN USANMADAN ANLATACAĞIZ

Bayraktar, konuşmasında şunları söyledi: “Terör örgütleriyle yan yana durarak milli olunmaz. Biz milletimizin yanındayız. Sorumluluğu ağır ve onuru yüksek bir görevle milletin huzuruna çıktık. Bu hassasiyeti asla unutmadan tüm gayretimizle milletimize yapacağımız hizmetleri anlatacağız. Türkiye’de Cumhurbaşkanı olarak dünya lideri olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın, İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Sayın Binali Yıldırım’ın, Sarıyer’de Salih Bayraktar’dan oluşan üçlü sacayağının Sarıyer’e, Sarıyerlilere bir hizmet seferberliği başlatacağından, geride kalan 10 yıllık kaybı bir çırpıda telafi edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.”

TEMEL BELEDİYECİLİK HİZMETİ BİLE YAPILMIYOR

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu da Meclis Üyesi Adayları açıklandıktan sonra diğer partilerde yaşananları herkesin gördüğünü belirterek, “İstifalar yaşanıyor. Sarıyer’i AK Parti belediyeciliğiyle tanıştırmak zorundayız. Sarıyer’in parası başka yerlere gidiyor. Sarıyerli Sarıyer’de çalışamıyor. Yapılan araştırmalara göre Sarıyer’de mülkiyetten sonra en büyük problem çöp. Temel belediyecilik hizmetini bile yapamıyorlar. İmarda söyledikleri yalanlarla iki dönemi geçirdiler. Bu dönem milletimizin bu yalanlara artık karnı doydu” diye konuştu.

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Melih Ecertaş da Sarıyer teşkilatında morallerin üst seviyede olduğunu ve Sarıyer’in hizmete susamış bir halde Bayraktar’ın kazanması için hazır olarak beklediğinbelirtti.

Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi