Küçükçekmece Kadın Çalışmaları Başkanlığı’nın düzenlediği programa yönetici ve yönetici yakınlarının yanı sıra üyelerden de yer alanlar oldu. Organizasyona Küçükçekmece İlçe Başkanı Kaan Engin Özaydemir, İstanbul İl Kadın Çalışmaları Başkanı Bahar Kayserilioğlu, İl yönetim kurulu üyesi Aysun Karabulut, Bağcılar Kadın Çalışmaları Başkanı Güldem Efe de katıldı.

ÖZAYDEMİR: TAŞIN ALTINA ELİNİ SOKMAK GEREK

İlçe başkanı Kaan Engin Özaydemir “ Benim eşim ‘şu başımızdakiler gitsin’ derdi ama benim siyaset yapmamı istemezdi. Bende kendisine öyle hiç bir şey yapmadan, evde oturarak, kış kış diyerek kimse gitmez. Sorumluluk almak taşın altına elini sokmak gerek derdim. Siyasete girerken kendisinden izin aldım. İlçe yönetimini oluştururken tüm arkadaşlarıma ailenizden izin alın dedim. Sizden izin aldıklarını ümit ediyorum. Çünkü sizlerin fedakarlığı ve desteği çok önemli” dedi.

KARAGÖZ: SORUNLARININ TAM MANASIYLA ÇÖZÜMÜ KADINLARIN İRADE KOYMASI İLE MÜMKÜNDÜR

İlçe Kadın Çalışmaları Başkanı Neval Karagöz ise “ Çalışma arkadaşlarımızın aileleri ile bir arada olmaktan oldukça mutluyum. Genelde ülkemize, özelde Küçükçekmece’mize deva olmanın yolu sizlerin de bize katılımından geçiyor. Sadece eşlerinizin, çocuklarınızın, kardeşlerinizin yönetici olması deva damlalarını büyütmeye yetmeyecektir. İlçe yönetiminin üçte birinin kadın olması bizi yeterince güçlü kılmayacaktır. Sizlerin de kadın çalışmaları başkanlığımızda görev almanızı arzu ediyorum. Kadın olarak siyasete dokunmaya erkeklerden daha çok ihtiyacımız var. Hem erkeklerle ortak toplumsal sorunlarımızı, hem kadınların sorunlarını çözmemiz için sizleri siyasette sizleri aktif olmaya davet ediyorum. Kadınların sorunlarının tam manasıyla çözümü kadınların irade koyması ile mümkündür” diye konuştu. 

İstanbul İl Kadın Çalışmaları Başkanı Bahar Kayserilioğlu ise Deva Partisi’nin Kadınlara yönelik çalışmalarından ve parti programında yer alan kadınlarla ilgili başlıklardan bahsetti. Konuşmasına başlamadan önce sürpriz yaparak Kadın Çalışmalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Elif Esen’i görüntülü sohbet aracılığıyla misafirlere buluşturdu. TAYFUN ERCAN / KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi