CHP 3. Bölge Milletvekili aday adayı Taşkan Uysal, “Belki biraz ağır olacak ama partimde emek hırsızlığına son verilmesini istiyorum. Ülkemizin yaşadığı sıkıntıları aşması için daha fazla özgürlük, daha fazla adalet ve dayanışmaya ihtiyacımız var, bu yüzden adayım” dedi.
Taşkan Uysal, gazetemizi 3. Bölge aday Adayı Haliye Donmuş ile birlikte ziyaret ederek adaylık sürecine dair açıklamalarda bulundu.



‘7 HAZİRAN’DA İKTİDAR OLACAĞIZ’

Nezaket ziyaretinde seçimler üzerine görüşlerini paylaşan Uysal, CHP’nin 7 Haziran’da iktidara geleceğini söyledi. Kendisinin de uzun yıllar CHP'de önemli görevlerde bulunduğunu belirten Uysal, milletvekili seçilirse bölgenin sorunlarına çözüm bulacağını söyledi.
Türkiye’nin AKP iktidarı döneminde talan edildiğini savunan Uysal, "AKP iktidarı tarafından tahrip edilmiş cumhuriyetin kalelerini tekrardan geri kazandırmak için mücadele edeceğim” diye konuştu.
Çatalca'da doğup büyüyen ve Silivri'nin de sorunlarını iyi bildiğini kaydeden Uysal, milletvekili olarak TBMM'de bölge halkını temsil etmek istediğini dile getirdi.



‘SİYASETTE SORUN ÇÖZMEK İÇİN VARIM’

Bölge sorunlarını iyi bildiğini ifade eden Taşkan Uysal, şöyle devam etti:
“Siyasette sorun üretmek değil, sorun çözmek için buradayız. Çatalca’nın, Silivri’nin ve 3. bölgedeki 13 ilçenin bütün sorunlarını biliyorum. Siyasette halka umut vereceksin. Toplumu değiştirmeye ve dönüştürmeye adayım. Mevcut düzenin değişmesi, halktan yana bir düzen kurulması için mücadele edeceğim. AKP iktidarı tarafından tahrip edilmiş cumhuriyetin kalelerini tekrardan geri kazandırmak için mücadele edeceğim.
CHP’nin iktidara geldiği dönemler, halka umut verdiği dönemler olmuştur. O dönemlerdeki söylemlerine aynen katılıyorum. ‘Toprak işleyenin, su kullananın’ dedi ve iktidar oldu. ‘Bu düzeni değiştireceğiz’ dedi ve iktidar oldu. Solda biat kültürü yoktu, solda halktan yana olma ve direniş kültürü vardır. Parti üyeleri ve halk bu gücü bizlere verirse, halktan yana olan bütün politikaları parlamentoda gündeme getireceğime söz veriyorum.
SENAY BADUR-KENT YAŞAM
 

Editör: Haber Merkezi