Binlerce ülkücünün doldurduğu Hadımköy Meydanı mahşeri bir kalabalığa sahne oldu.


Ülküocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayları, Erdem Karakoç, Merrin Hasipoğlu, Bünyamin Çiftçi MYK Üyesi Tamer Osmanoğlu, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım,
MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eski İlçe Başkanı Fatih Babacan 3. Bölge Başkanı Suat Uzun, Çevre ilçe Ocak Başkanları,  3. Bölge Başkanı, çevre ilçe Başkanları, Arnavutköy İlçe Başkanı Feyyaz Uzun, Hadımköy Ülkü Ocakları Başkanı Turgut Beyazgül,  ile birçok davetli adeta meydana sığmadı.



OSMAN ÖZTUNÇ İZDİHAMI

Kuran-ı Kerim, ilahi dinletisi ile başlayan mehteran marşları ile inleyen Hadımköy Meydanı, kamuoyunda "Ülkücü Sanatçı" olarak bilinen Osman Öztunç'un sahnede birbirinden güzel eserler okuması ile coşkunun doruğa çıktığı gecede meydanını dolduran kalabalık, Türk İslam ülküsüne, Alpaslan Türkeş'e ve Devlet Bahçeli’ye bağlılık yeminleri etti.


Meydanı hınca hınç dolduran ülkücüler sahne kenarında izdiham meydana getirdi. 3. Bölge Başkanı Suat Uzun'un yaptığı konuşmanın ardından söz alan İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım önemli mesajlar verdi.



İşadamı ve esnafların sponsorluğunda 55 çocuğun sünnet edildiği coşkulu şölende ezilme tehlikesi geçiren sanatçı Osman Öztunç, Hadımköy Meydanı’nı dolduran binlerce kişiye seslenerek, sanat hayatının altın sayfalarından birini yaşattıkları için Hadımköy Halkına ve ülkücülere teşekkür etti.

PARAMIZDA HARAM YOK

Şölende konuşma yapan Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ve Arnavutköy İlçe Başkanı Suat Uzun böylesine güzel ve anlamlı, coşkulu bir şölenin hazırlanmasında çok büyük emeği ve katkısı olan Hadımköy Ülkü Ocağı Başkanı Turgut Beyzagül’e teşekkür ettiler.


Ülkü Ocaklarında yetişen gençlerin bu vatana ve millete hizmet etmek için içinde haram bir kuruşun olmadığı para ile eğitildiklerine vurgu yapan Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ülkü ocaklarında yetişen gençliğin pırıl pırıl bir gençlik olduğunun altını çizdi.



55 çocuğun sünnet edildiği şölende konuşması sık sık sloganlarla kesilen Yıldırım, sünnetin ve sünnet olmanın ne kadar gerekli olduğunu belirten konuşmasının sonunda, bu tür organizasyonların yapılmasının faydalarını anlattı.



Orhan Şimşek/Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi