Başkan Bozkurt açıklamasında;"Ülkemizde izlenen siyasi ve ekonomik politikaları görünce ülkemizi işgalemi hazırlıyorlar sorusunu kendime sormadan geçemiyorum. Ülkemize mülteci akını ile hız kazanan Büyük Ortadoğu Projesinin Türkiye senaryosu başlamış gözüküyor.Ülkemize gelen mülteciler ile ekonomimizin her geçen gün bozulması tamamen planlanmış bir olaydır. Maalasef halkın büyük bir kesiminin bunun farkında olmadığı açık ve net gözükmektedir.

Muhalefet partilerinin önümüzdeki dönemde ülkemizde yaşanacak sorun ve sıkıntıları görmemesi, görüp de sessiz kalmaları veya çözüm önerilerini ortaya koyarak iktidara baskı yapmaması üzüntü ve endişe vericidir.

Asgari ücrete yapılan % 50 zam tatmin edici gözükmekte olup, bir çok  olumsuzluklarıda beraberinde getirecektir. Bu durum malum Çin usulü-Bangladeş usulü köle pazarına yol açacaktır.Asgari ücretle çalışanların ilk altı ayda yüzde 20'si, ikinci altı ayda ise %30'u işsiz kalacaktır.Kayıt dışı istihdam artacak,ucuz iş gücü adı altında Türklerin yerini sığınmacı işçiler alacaktır. 

Ülkemizi karıştırmak için sığınmacıların kullanılacağı kesin olarak gözükmektedir. Ekonomide yaşanan sorun ve sıkıntılarda tüm olayların tetikleyicisi olacaktır. Şunu kabul etmek lazım ki hak ettiğimiz gibi yönetiliyoruz. Maalesef kurunun yanında yaşta yanacaktır"dedi.

TÜRK SİYASETÇİSİ ABDULKADİR BOZKURT KİMDİR?

Abdulkadir Bozkurt, 1977 yılında işçi bir ailenin çocuğu olarak Osmaniye İlinde dünyaya gelmiştir.

İlk, Orta ve Lise öğrenimini Adana'da tamamladıktan sonra , 1996 yılın da askeri okula girmiş olup, 2018 yılına kadar Ülkemizin birçok şehrinde TSK mensubu olarak farklı görevlerde bulunduktan sonra emekli olmuştur.

2018 yılından itibaren başta EYT'li mağdurların sesi olmak için siyasi çalışmalara başlamış ve 14 Nisan 2020 tarihinde kendisi ile aynı düşüncelere sahip vatan sevdalısı yol arkadaşları ile Umut Partisini kurmuştur.

Lisans mezunu, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi