ÇHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın Büyükdere’deki binası önünde toplanan kalabalık bir partili grubuna neden aday olduğunu açıklayan bir konuşma yapan Sevim Yalınkılıç şunları söyledi:

“İki yıldır sürdürdüğüm bu görevi partimize yakışan bir çalışma ile temsil ettiğime ve başardığıma inanıyorum. Şimdi bu emanetinizi iktidara giden yolumuzda aynı istek ve inançla tüm gücümle çalışmak için tekrar talep ediyorum.

“ÖRGÜTÜMÜZDE GÖREV ALAN TÜM ARKADAŞLARIMA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Zorlu ve güzel iki yıl geçirdik. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştirdiği adalet yürüyüşü ile başlayan süreçte, İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu’nun 'İstanbul’dan geldiler, İstanbul’dan gidecekler' direnci ile bizlere baharı yaşatan İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile, Sarıyer’de üçüncü dönemimizin önderlerinden Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Genç ve bizleri Ankara’da gururla temsil eden Milletvekilimiz ve PM üyemizle, Sarıyer’i her kademede çok iyi temsil ettik. İlk günden bu güne kadar, tüm örgütümüzde görev alan tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan partimizin iktidara gelmesi için siz değerli emektar örgüt arkadaşlarımla yol yürümekten onur ve gurur duyuyorum.

“KENDİM İÇİN DEĞİL, MEMLEKET İÇİN MÜCADELE VERDİM”

Değerli yol arkadaşlarım Cumhuriyet Halk Parti’mizin bir ferdi olmaktan her zaman gurur duydum. Küçük hesapların peşinde hiç olmadım, bundan sonra da olmayacağım. Dedikodu üretmeden, benden olsun demeden, her gelene “iyi ki geldin”, “iyi ki bizimlesin” ilkesiyle yaklaştım, bu güne kadar. Kendim için değil, memleket için mücadele verdim ve bundan sonra da vermeye devam edeceğim. Gelinen son noktada ilçemizin 38 mahallesinde demokrasiye olan inancımızla barış ve huzur içinde delege seçimlerini tamamladık.

“YENİ BİR DÖNEMİ SİZLERLE BİRLİKTE YÖNETMEYE TALİBİM”

Örgütümüzün emaneti olan ilçe başkanlığını iki yıl önce sizler bana verdiniz. Bunu partimize yakışan bir çalışma ile temsil ettiğime ve başardığıma inanıyorum. Şimdi bu emanetinizi iktidara giden yolumuzda aynı istek ve inançla tüm gücümle çalışmak için tekrar talep ediyorum. Bu gün burada yeni bir dönemi sizlerle birlikte yönetmeye talip olduğumu söylüyorum ve adaylığımı açıklıyorum.”

Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi