Göçmen tartışmalarının yaşandığı şu günlerde Kemal Sunal’ın, başrolünü üstlendiği “Yakışıklı” filminde, "Bilmediğimiz yabancıları bize rakip çıkardılar. Kendi ülkemizde kendi paramızla biz yabancı olduk" dediği sahne sosyal medyada gündem oldu.

Göçmen tartışmalarının yaşandığı şu günlerde Kemal Sunal’ın başrolünü üstlendiği “Yakışıklı” filmi gündem oldu. Sosyal medyada hızla yayılan sahnede Selim karakterini canlandıran Kemal Sunal,  “Bilmediğimiz yabancıları bize rakip çıkardılar. Kendi ülkemizde kendi paramızla biz yabancı olduk.” diyerek isyan ediyor. Bazı sosyal medya kullanıcıları “Kemal Sunal yıllar önce bugünü anlatmış.” şeklinde yorum yaptı.

FİLM HAKKINDA

Filmde, kamyonetle gazete dağıtıcılığı yaparak hayatını kazanan Selim bir arkadaşına özenerek aldığı telsizle görüşmeler yapmaya başlıyor. Telsiz kodu ise yakışıklıdır ve kısa süre sonra bu sayede tanıştığı kızla çıkmaya, ardından da evlenmeye karar veriyorlar. Ancak hayat şartları nedeniyle iki tarafın ailesi de bu ilişkiye karşı çıkıyor. Maddi imkansızlıklar ve önlerindeki bin bir zorlukla mücadele etmeye başlayan iki genç trajik komik olaylar yaşıyor. KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi