Bakırköy Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde ünlü isimlerin katılımıyla bir gösteri maçı gerçekleştirildi.

Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde yapılan  “Engele Hayır!” karşılaşması renkli görüntülere sahne oldu.


Türkiye Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih
 Terim ve Teknik Direktör Müfit Erkasap’ın katılımı ile düzenlenen maç; ünlü futbolculardan Hasan Şaş, Oktay Derelioğlu, İlker Yağcıoğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran’dan oluşan şöhretler takımı ile Ampüte Ligi’nde Bakırköy Belediyesi’nin sponsoru olduğu İstanbul Özürlüler Spor Kulübü arasında oynandı.


TERİM VE KERİMOĞLU: EMPATİ ÖNEMLİ

Türkiye Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim, “Öncelikle tüm engellilerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum. Bence de en önemli şey engellilerle empati kurabilmektir. Bu empatiyi kurabilirsek daha fazla yol kat edebiliriz. Bu anlamlı organizasyondan dolayı ben de Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’na teşekkür ederim. İmkânlarımızı ve zamanımızı daha fazla harcarsak engelleri kaldırabiliriz” şeklinde açıklamada bulundu.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da karşılaşma öncesi yaptığı açıklamada, “Öncelikle hepimiz engelli kardeşlerimizle empati kurmalıyız. Bir an düşünüp kendimizi engelli bireylerin yerine koymalıyız. İş hayatında ve sosyal hayatta engellilere yer açmalıyız. Biz Bakırköy’de daha önce sözünü verdiğim gibi engelleri birlikte aşacağız ve asla engele ruhsat vermeyeceğiz. Ayrıca duyarlılık gösterip etkinliğimize katılan Fatih Terim, Hasan Şaş, ,İlker Yağcıoğlu, Oktay Derelioğlu ve Umut Oran’a da çok teşekkür ederim” dedi.

Özgür Deniz KAYA-Kent Yaşam

İşte o maçtan kareler:















Editör: Haber Merkezi