Küçükçekmece’de gençlerin takım ve yardımlaşma ruhunu güçlendirmek, onlara en az bir spor dalını amatör olarak yapma alışkanlığı kazandırmak ve geleceğin olimpiyat şampiyonlarını keşfetmek amacıyla düzenlenen sportif müsabakalarda dereceye girenler, görkemli bir törenle ödüllendirildi.



Ödül törenine, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necati Tekbaş, Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk ve çok sayıda öğrenci katıldı.

YAZ SPOR OKULLARI AÇILIYOR
Dereceye giren gençleri tebrik eden Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu, Küçükçekmece’de gençleri sosyal açıdan desteklemeye devam edeceklerini ifade etti. Müftüoğlu, “ Küçükçekmece’de yüzme bilmeyen genç kalmasın” diyerek, ilçedeki 8 okulda, portatif yüzme havuzları yapılacağını söyledi ve tüm öğrencileri havuz ile 22 Haziran’da kapılarını aralayacak olan yaz spor okullarına davet etti.



ÖDÜLLERİNİ PROTOKOL ÜYELERİNDEN ALDILAR
Konuşmaların ardından gerçekleşen törende, futbol, basketbol, voleybol, hentbol, masa tenisi, badminton, satranç, puanlı atletizm, engellilerde puanlı atletizm, oryantiring, yüzme, anaokulu atletizm oyunları, tenis, hemsball, kürek, öğretmenler arası turnuvalar ve kros yarışları olmak üzere toplam 17 branşta dereceye giren öğrencilere madalya ve kupaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.
(Kent Yaşam)

Editör: Haber Merkezi