Fenerbahçe’de üstüste alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Erol Bulut’un koltuğu sallanmaya başladı.  Tüm bu gelişmeler yaşanırken sosyal medyada heyecan yaratan bir gündem ortaya çıktı. Daha önce Türkiye’de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor gibi önemli takımları çalıştıran Alman Teknik Direktör Cristoph Daum Instagram hesabından 3 hafta içinde 2. kez İstanbul paylaşımı yaptı. Tecrübeli teknik adam Ortaköy Camii’sinin önünde eşiyle paylaştığı fotoğrafının altına  “Günaydın. Good Morning. Guten Morgen.” notunu düştü.  Fenerbahçe’nin Göztepe’ye yenildiği maçtan sonra Daum’un bu paylaşımı dikkat çekerken paylaşımı kısa süre içinde birçok beğeni aldı. Fenerbahçe taraftarlarının destek içerikli yorumları ise dikkat çekti.

“Türkiye benim ikinci vatanımdır”

Daum son olarak Fenerbahçe’nin Türkiye Kupası’nda Başakşehir’e yenildiği maçın ardından yine İstanbul’da çekilmiş bir Fotoğrafı paylaşarak “Türkiye benim ikinci vatanımdır.” Notunu düşmüştü Süper Lig’de 2003-2004 ve 2004-2005 sezonunda Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşayan Daum daha önce 1994-1995’te de Beşiktaş’ı şampiyonluğa taşımıştı.

                                                                 

Paylaşım kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu. İşte Fenerbahçeli taraftarlarım sosyal medyada Daum paylaşımları:

Editör: Haber Merkezi