Başakşehir Şehit Komiser Erdem Özçelik Stadında yapılan toplantıya, Başkan Adayı Fikret Sivri’nin yanı sıra, Başakşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı ve Başakşehir Belediye Gençlik ve Spor Müdürü Selim Çelebi ile ilçe takımlarının Başkanları, yöneticileri ve Antrenörleri de katıldı.

Toplantıdan önce Şehit Komiser Erdem Özçelik Stadını Fikret Sivri, stadın yapımında emeği geçenlere ve Başakşehir Belediyesine teşekkür etti. "Böyle bir Stadı Türk futboluna kazandıran Başakşehir Belediyesine teşekkür ederim, biz göreve geldiğimiz Allah nasip ederse böyle güzel statların yenisinin de yapılmasını Yerel Yönetimler ile iş birliği yapacağız ve ASKF olarak bir en 2 stat yapma projemiz var" dedi.

ASKF Başkan Adayı Fikret Sivri’nin projeleri arasında yer alan Spor Köyü için Başakşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği olarak destek olacaklarını belirten Başkan Selim Çelebi, ilçesine yapılacak olan her hizmete destek olacaklarını ve Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’un da spora ayrı bir önem verdiğini vurguladı.

İki saat süren ve samimi bir havada geçen toplantıda, Kulüp Başkanları da Başkan Adayı Sivri’ye çeşitli sorular sordular. Toplantıda söz alan Seymen Gençtürk de Başakşehir ilçesinin sporda önde olan ilçelerden olduğundan söz etti ve birlik ve beraberlik açısından İstanbul’daki örnek ilçelerden birisi olduğundan söz etti.

Toplantının bitiminde, İstanbul ASKF Başkan Adayı Fikret Sivri ve ekibindeki spor adamları ile birlikte Başakşehir İlçesinin Amatör Kulüplerinin temsilcileri birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Editör: Haber Merkezi