Ligin 11.Haftasında İFA spor sahasında Lider İkitelli spor ile küme düşme hattında buluna Telsiz spor takımları karşı karşı’ya geldiler bu önemli maçı her iki takımda mutlak galibiyet için sahaya çıktılar.

11.Dakikada ev sahibi İkitelli spor serbest vuruş kazandı topun başına geçen kaptan Uğur şık vuruşu top üsten az farkla auta çıktı.

14.Dakikada misafir takım Telsiz spor da sol kanatan ortalanan topu ceza sahası içine ortalanan topu çok iyi takip eden Celal plase vuruşu top ağlara gitti ve misafir takım bu golle 1-0 öne geçti.

17.Dakikada İkitelli spor da Furkan takımı adına serbest vuruş kulandı ve top üsten kale direğini yalayarak dışarı çıktı.

22.Dakikada İkitelli spor Murat Acar ile serbest vuruş kulandı ceza sahası içinde top kafalarda sekti ve en son İkitelli sporlu Murat Nazoğlu tarafından sert şutu top üst direkten döndü.

41.Dakikada ev sahibi İkitelli sporlu Sercan aldığı topla hızla rakip ceza sahasına girdi önündeki iki oyuncuyu da geçti çaprazdan sert şutu top Telsiz spor ağlarına gitti ev skora eşitlik geldi skor 1-1 oldu ve İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

61.Dakikada İkitelli sporda günün başarılı isimi olan Furkan sağ taraftan aldığı topla rakip kaleye yöneldi kaleyi karşıdan gördü sert şutu kaleci Emre son anda parmaklarının uççu ile kornere çeldi.

67.Dakikada İkitelli spor sağ tafradan serbest vuruş kazandı topun başına yine takım kaptanı Uğur geçti tecrübeli oyuncu yaklaşık 30 metreden şık bir vuruşu topu tabiri caizse topu doksana gönderdi ve ev sahibi bu golle 2-1 öne geçti.

69.Dakikada İkitelli spor da Tolunay sağ taraftan topla buluştu ceza sahasına girerken şutu kaleci Emre golle izin vermedi.

70.Dakikada İkitelli spor Tolunay yine sağ taraftan aldığı topla rakip kaleye yöneldi şık bir vuruşu topu ağlara gönderdi ve bu golle ev sahibi farkı ikiye skoru da 3-1 yaptı.

74.Dakikada İkitelli spor da Sercan'ın sert şutu kaleci Emre zorda olsa topu kornere çelerek golle izin vermedi.

78.Dakikada sağ taraftan ortalanan topa ceza sahası içinde kafayı vuran İkitelli sporlu Osman'ın kafa vuruşu top az farkla auta çıktı.

80.Dakikada misafir takım Telsiz sporlu Kani Şimşek ikinci sarı ve ardından kırımız kartla oyun dışı kalarak takımını on kişi sahada bırakmış odu.

85.Dakikada İkitelli sporlu Tolunay önündeki iki rakip oyuncuyu geçti kaleci Emre’yi de geçerek topu ağlara yollayarak kendisinin ikinci takımının dördüncü karşılamanın skorunu belirleyen gollünü attı.

İkitelli spor mağlup durma düştüğü karşılaşmada ikinci yarıda güzel futbolu ortaya koyarak ve bir birinden güzel goller atarak karşılaşmayı 4-1 kazanmasını bildi.

Şampiyonlu için çekiştiği Akatlarspor kendi sahasında Havataşspor ile beraber kalınca İkitelli spor ardaki puan farkını dörde çıkartarak 25 puanla liderliğini sürdürdü.

Ceyhan, Tek amacımız Şampiyon olarak Süper Amatör lige çıkmak.

İkitelli spor Kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhan yaptığı açıklamada ligin artık son haftalarına girmeye başladık. Bundan sonra telafisi olmayan maçlar oynamaya devam ediyoruz bugün rakibimiz küme düşmemek için sahada her şeyini ortaya koyarak puan almaya çalıştı ve maça da çok iyi başladı ve gollü bularak 1-0 da öne geçti. Teknik Direktörümüz Ali Ayyıldzı oyunu çok iyi analiz ederek daha maçın 20.Dakikasında 2 oyuncu değiştirerek bir anda oyunun kaderini değiştirdi.

İkinci yarıda rakibimize göre daha iyi futbol sergileyen gol pozisyonlarına giren ve yakaladığımız pozisyonları golle çevirmesini bilen takımız sahadan 4-1 galip gelerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmış olduk bizim tek amacımız var oda şampiyon olarak Süper Amatör lige çıkmak futbolcu kardeşlerimizi teknik ekibimizi tebrik ederim dedi.

Ayyıldız, Telsiz spor maçının zor geçeceğini biliyorduk.

İkitelli spor Teknik Direktörü Ali Ayyıldız yaptığı açıklamasında bugün Telsiz spor maçının zor geçeceğini tahmin ediyordum çünkü puan ve puanlara ihtiyacı olan küme düşmeme mücadelesi veren bir takım ile karşılaşacağımızı çok iyi biliyorduk. Hafta içi yaptığımız çalışmalarımızda futbolcularımıza bunu çok iyi anladık.

Futbolcu kardeşlerimizde bizim vermiş olduğumuz bu analizleri çok iyi anladık. Mağlup durma düşmemize rağmen oyun disiplinden kopmayarak özelikle ikinci yarıda rakibimize göre daha iyi oynayan takımız yakaladığı pozisyonları golle çevirerek sahadan galip ayrılan biz olduk ve liderliğimizi sürdürmesini bildik inanıyorum futbolcu kardeşlerimiz ligin sonuna kadar bunu sürdürür ve lig sonunda şampiyonluk yaşatarak Süper Amatöre çıkarız dedi.

Haber: Yılmaz AKTEPE

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi