Uzun bir süredir artık işlevini yitirmiş halde olan İnönü Gençlik Spor Tesislerin de başlayan çalışmalar kapsamında kale direkleri söküldü, etrafı çevreleyen çitler toplanırken, yenilenecek zemin için eski çimin söküm işlemleri de başladı. İnönü Gençlik Spor Tesisleri, çalışmaların tamamlanmasının ardından daha modern bir görünüme kavuşacak. Amatör spor branşlarıyla sağlıklı nesillerin ve yıldız adaylarının yetişmesine katkı sağlayan Küçükçekmece  Belediyesi, sporu hayatının bir parçası yaparak sağlıklı yaşamak isteyen vatandaşlara tanıdığı imkânlarla ilçe sakinlerine destek oluyor.

Bu kapsamda spor tesislerinde gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarıyla kaliteyi artıran Küçükçekmece Belediyesi, İnönü Gençlik  Spor tesislerinde  yapacağı revizyon projesiyle hem daha geniş hizmet olanakları sunacak, hem de park ve yeşil alanıyla vatandaşlara sosyal alanda buluşma imkanı tanıyacak. İnönü Gençlik  Spor Halı saha Proje tamamlandığında her yaştan  vatandaşa hizmet verecek tesiste oluşturulacak park ve yeşil alanda bölge sakinleri buluşarak aileleriyle zaman geçirme imkanı bulacak.

İnönü Mahalle Muhtarı Sedat Keskin ,Mahalleli gençlerin spor yapmak için kullandığı İnönü Gençlik Spor Tesisleri’nde öncelikli olarak uzun yıllardır bakımı yapılmayan tesislerin planlanan program doğrultusunda spor bir buçuk ayda  tüm bakımları yapılacak. Bakım çalışmaları sonrası halkımızın ve spor kulübümüzün daha sağlıklı bir şekilde spor yapabileceği İnönü Gençlik Spor Tesisleri örnek bir tesis haline gelecek diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi