Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Kağıthane Kulüpler Birliği toplantısında Fikret Sivri ile birlikte hareket ettiklerini ve desteklediğini açıklayan Karagöz, “Seçimde artık kesin olan bir şey var, Başkanımız Fikret Sivri, her geçen gün kamuoyu desteğini arttırıyor ve seçimin net favorisi durumundadır. Bizlerin demokrasiye olan inancı ile İstanbul amatör futboluna hizmette yetersiz kaldığına inandığımız federasyon yönetiminin karşısına hizmet getirecek, bilinen ve bilinmeyen tüm eksiklikleri tamamlayacak ve her mercide kariyer planlaması yapmaksızın İstanbul Amatörlerinin haklarını savunacak bir anlayışla hareket eden Fikret Sivri’yi hem destekliyor hem de tüm seçim sürecinde birlikte hareket ediyor ve çalışmalarında bizzat yer alıyoruz” dedi.

"Seçim bir demokrasi yarışıdır"

ASKF Başkan Adayı Fikret Sivri’nin seçim çalışmalarında yanında yer aldığını aktaran Karagöz, "Fikret Başkan ile diğer ekip arkadaşlarımız gibi güzel bir uyum içerisindeyiz, fikirlerimiz, olaylara bakış açımız son derece uyumlu, Başkan’dan görev beklentimiz yok, derdimiz ortak ve amatöre hizmet etmek… Liste konusunda takdir tamamen Başkanımızındır. Bizim için şu an önemli olan seçim çalışmalarımız, bunları olumlu bir şekilde nihayete erdirmek istiyoruz. Seçim bir demokrasi yarışıdır ve biz bu yarışta bizleri seven ve bizlere inanan tüm dostlarımızdan destek bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kararsız delegelerin de Fikret Sivri’yi desteklerinin arttığına dikkat çeken Karagöz, "Kulüplerin var olma derdine ortak olacağız, onlara tabiri caizse cansuyu olacağız. Kapı kapı dolaşıp Kulüpleri gezip, delegeleri tek tek arayarak veya yüz yüze görüşerek projelerimizi anlatıyoruz. Fikret Sivri’nin kendisini ifade edebileceği bir spor geçmişi var, Başkanlık tecrübesi var, yöneticilik konusunda artık yönetici yetiştirecek konumdadır. Dolayısıyla biz artık ‘İstanbul’da seçimi kazanacağız diyoruz’ ve umuyoruz ki, İstanbul amatör futboluna hizmette yetersiz kalan, amatörlerin gerek kulüp gerek futbolcu gerekse de Antrenörlerin hiç bir sorununa ortak olamayan ve amatörler ile profesyonel kuruluşlar arasında oluşan sorunlarda amatörler lehine hareket edemeyen, oluşan menfaat çatışmasında yönünü her zaman profesyonel kuruluşlardan yana kullanan mevcut Başkana karşı Genel Kurul Delegelerimiz tercihlerini adayımız Fikret SİVRİ’den yana kullanacaklardır. Kasım’da yapılacak Genel Kurulda sandıktan ne çıkarsa çıksın kazananın İstanbul amatör futbolunun paydaşları olan; amatör kulüpler, amatör futbolcular ve amatör Atrenörler olması dileğiyle genel kurulumuz şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi