Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen, Osmaniye Mahalle Muhtarı Serdar Uzunoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Sinan Emre Kızıltuğ’un organize ettiği “Yaza Merhaba Basketbol Turnuvası” düzenledi.

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması, sosyal ve sportif aktivitelerle yeteneklerini geliştirmek amacıyla bu tip organizasyonların sık sık yapılacağını ifade eden Osmaniye Mahalle Muhtarı Serdar Uzunoğlu,  Bakırköy’de ilk olarak düzenlenen turnuvanın geleneksel olarak devam edeceğini söyledi.

İlk olmasına rağmen, 70 e yakın basketbol takımı ve 200’e yakın sporcunun katıldığı turnuvaya ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP’li Belediye Meclis Üyesi Sinan Emre Kızıltuğ, “Bakırköylü gençlerimizin istekleri ve talepleri doğrultusunda sportif etkinliklerimizi çoğaltacağız. Eylül ayında yapacağımız büyük organizasyonda daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bakırköy İlçe Başkanı Celal Sevinç’in de katıldığı “Yaza Merhaba Basketbol Turnuvası” Başkan Sevinç’in gençlere başarı ve sağlıklı bir gelecek dilekleriyle potaya ilk atışı yapması ile başladı. CHP'li Meclis Üyeleri Mahir Çelik, Kenan Şahin ve Hasan Çalış'ta turnuvada sporcularla basket oynayarak turnuvaya renk kattı. 

Selvi Sarıtaç

 

Editör: Haber Merkezi