Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen törene, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan, Küçükçekmece Kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk, Türkiye Futbol Antrenörler Derneği İstanbul Şube Başkanı Rıza Çavuşoğlu ve futbolcu velileri katıldı.



Törende konuşan Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan, ''Turnuvaya katılan her futbolcu kazanmıştır. Spor yaparken hem bedeninizi, hem zihninizi ve hem de ekip ruhunuzu geliştirmiş oluyorsunuz. Takım ruhunu büyüttüğünüz zaman daha güçlü bir Küçükçekmece oluyoruz. Çocuklarımıza daha güzel bir gelecek bırakmak için elimizden geleni yapıyoruz'' dedi.



AMACIMIZ YENİ ARDA TURAN’LAR KAZANDIRMAK
Küçükçekmece Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Seymen Gençtürk de yaptığı konuşmada, ''İlçemizde son yıllarda çok başarılı spor faaliyetleri yapılmakta. Küçükçekmece Belediyesi ile birlikte yeni projeler çıkarmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız bu ülkeye yeni Arda Turanlar kazandırmaktır. Velilerimize verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum’'dedi.



FUTBOL HER GENCİN YAŞAM ALANIDIR
Türkiye Futbol Antrenörler Derneği İstanbul Şube Başkanı Rıza Çavuşoğlu da ''Futbol her gencin yaşam alanıdır. Bizim amacımız iyi sporcular ve ülkemize faydalı gençler yetiştirmektir. Kültürlü, akıllı ve çalışkan sporcular olmanızı diliyorum. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'e teşekkür ediyorum''dedi.
Programda sanatçı Emrah Uçar dinleyicilere şarkılarıyla keyifli bir akşam yaşatırken, Erkan Yetim’in futbol şovu büyük alkış aldı. Sporculara ödülleri ve madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.



-KUTU-

Dereceye Giren Takımlar ise şöyle oldu:
1-Atakent Gelişim Spor kulübü
2-Söğütlüçeşme Spor Kulübü
3-İkitelli Spor Kulübü
4-İstanbul Sinop Spor Kulübü
En Centilmen Takım: İstanbul Balkan Spor Kulübü
En Erken Gol: Harun Deniz (Halkalı Taştepe Spor Kulübü)
Turnuva Gol Kralı Ufuk Öztürk (İkitelli Spor Kulübü)
 
Editör: Haber Merkezi