Dünyanın en iyi ve en popüler droneları olarak bilinen Mavic serisinin itibarına yakışır şekilde baştan sona yeniden tasarlanan DJI Mavic 3,benzersiz uçuş performansı ile eşsiz bir içerik oluşturmayı sağlıyor.Sivil insansız hava araçları ve yaratıcı kamera teknolojisinde dünya lideri olan DJI tarafından üretilen Mavic 3, Hasselblad imzalı çift kameralı yapısıyla dikkat çekiyor. Maksimum 200 metre menzile sahip çok yönlü engel algılama sensörleri, 46 dakikaya kadar uçuş süresi sağlayan yeniden tasarlanmış pilleri ile benzersiz bir konfor yaşatan DJI Mavic 3, yükseltilmiş donanım yazılımı, düşük ışık hassasiyetiyle esnek ve nüanslı renklerde 5.1K / 50 fps videoyu işleyebiliyor ve ağır çekim çekimlerde daha yüksek kaliteli sonuçlar için 4K/120 fps'yi destekliyor. Gelişmiş Mavic 3 Cine sürümü, yüksek hızlı veri depolama için yerleşik 1 TB SSD ile daha zengin video işleme için Apple ProRes 422 HQ kodlaması sunuyor. Çift kamera sistemiyle her şeyin üstünde görüntüleme imkanı sunan DJI Mavic 3, daha yüksek video tanımı, daha yumuşak çekimler ve daha cömert kroplama olanakları yaratıyor. Mavic 3, daha büyük görüntü sensörüne sahip olması sayesinde daha yüksek video çözünürlüğü ve dinamik aralık sağlıyor ve düşük ışıklı ortamlarda gürültüyü daha etkili bir şekilde azaltıyor. Geliştirilmiş renk paleti ile 1 milyara kadar renk yakalayarak post prodüksiyonda doğal renk geçişleri ve gelişmiş esneklik sağlıyor.

Mavic 3, DJI Mavic 3, DJI Mavic 3 Fly More Combo, DJI Mavic 3 Cine Premium Combo olmak üzere3 farklı kutu seçeneği ile Türkiye’ye satışa çıkacak. Üç akıllı uçuş pili, bir pil şarj merkezi, bir dönüştürülebilir taşıma fazlası içeren DJI Mavic 3 Fly More Combo, daha fazla senoryada keşfetmeye ve çekim yapmaya yardımcı olan bir ND filtre seti içeriyor. DJI Mavic 3 Cine Premium Combo ise, Apple ProRes 422 HQ video kaydını destekleyen ve yerleşik 1 TB SSD’ye sahip bir Mavic 3 Cine Drone içeriyor. Profesyonel yaratıcılığı her yönden destekleyen DJI Mavic 3 Cine Premium Combo, içerdiği DJI RC Pro ile yüksek parlaklıkta erkan sunuyor.

“SONUÇ İNANILMAZ”

Kreatif Direktör Ferdinand Wolf, “Mavic serisinin her zaman ulaştığı, profesyonel kalitede görüntüleme ve uçuş teknolojisini kompakt bir tüketici drone'una dönüştürme hedefine hizmet etme amacı, karmaşık teknik sorunlarla uğraşan mühendislerimiz için Mavic 3'ü oluşturmak zorlu bir yolculuktu” dedi. DJI Avrupa ise, “Sonuç inanılmaz. Mavic 3, kullanıcıların küçük boyuttan, çarpıcı performanstan, yaygın uçuş güvenliğinden ve göz kamaştırıcı görüntü kalitesinden ödün vermeden zahmetsizce epik çekimler yapmalarını sağlar. Bu dronun, dünyanın dört bir yanındaki profesyonel prodüksiyon firmaları ve medya çalışanlarının yanı sıra videografi ve fotoğraf meraklılarını şaşırtacağından eminiz.” dedi.

LİDER MARKA VE GÜVENİLİR DİSTRİBÜTÖR İŞBİRLİĞİ

DJI, drone sektörü başta olmak üzere aksiyon kameralar, el gimbalları, kodlanabilir robotlar olmak üzere görüntü teknolojilerinde dünya liderliğini koruyor… Çin menşeili bir şirket olan ve global pazarda yaklaşık yüzde 80 pazar payına ulaşan DJI, dünyanın dört yanında teknoloji severlere ulaşıyor. 2020 itibariyle ABD İç İşleri Bakanlığı’nda bulunan insansız hava araçlarının yüzde 77’sini tedarik eden DJI, insansız hava araçları ürünleriyle koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında birçok ülke tarafından tercih ediliyor. Termal kameralar ateş ölçümü yaparken, yerleşik ses sistemleriyle maske kullanımı konusunda uyarılar yapılıyor. Amerika, Avrupa ve Asya başta olmak üzere tüm dünyaya devrim niteliğindeki ürünler ve çözümler sunan marka; film yapımı, inşaat, denetim, acil müdahale, tarım, koruma ve diğer birçok sektördeki uygulamalar için geliştirdiği fonksiyonel ürünleriyle 100'den fazla ülkede kullanıcılarıyla buluşuyor.

DJI’ın Türkiye’deki tek resmi distribütörü olan Karfo Karacasulu’nun başarı hikayesi 1954 yılında fotoğraf makinesi, baskı kağıdı, film, baskı kimyasalları, baskı ekipmanları gibi fotoğraf materyallerinin Hanimex Vivitar, Agfa, Kodak ve Fuji gibi firmalardan ithalatı ve dağıtımı ile başladı. Nikon, Lexar, Polaroid gibi değerli markaların da distribütörlüğünü alan Karfo Karacasulu Türkiye'de görüntüleme sektörünün büyümesine destek oluyor.

Editör: Haber Merkezi