İçerik Açıklaması:

 Güncel teknoloji haberlerini takip etmek isteyen okuyucuların yakından takip ettiği Webtekno, 2013’ten beri okuyucularına nitelikli içerik sunmaya devam ediyor. Webtekno’yu aynı zamanda oyun, bilim, uzay, sinema ve dizi dünyasından güncel haberleri tüketen okurlar da sıkı takip ediyor.

Meta Description:

Teknoloji haberleri denince akla ilk gelen Türkiye’nin en iyi web sitelerinden biri olan Webtekno’yu daha yakından tanıyoruz.

İçerik metni:

En yeni teknolojiler ile ilgili son dakika haberlerini sunmak üzere kurulan Webtekno, 2013 yılından bu yana hizmet vermektedir. Yayın hayatında diğer teknoloji merkezli yayın yapan haber sitelerine göre farklı bir tarz benimsemiştir. Çoğu platformun ciddiyetle aktardığı teknoloji haberlerini kendine has samimi bir dille aktarır. Hem sitesi, hem sosyal medya toplulukları hem de mobil uygulaması aracılığı ile okuyucusuyla buluşturuyor.

Türkiye'nin en güncel ve samimi teknoloji sitesi Webtekno size ücretsiz üyelik fırsatının yanı sıra sevdiğiniz yazıları favorilerinize ekleme fırsatı de sunar. Favorilerinize aldığınız yazıya, dilediğiniz zaman giriş yaparak veya üye olarak erişebilirsiniz.

Webtekno’nun geniş içerik havuzundan ilgi alanındaki teknoloji haberlerini kolayca takip edebilir ve birbirinden farklı ürün inceleme videolarını izleyebilirsiniz. Ayrıca foruma üye olup, kullandığınız ürünler hakkında yorum yazabilir ve kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz.

Standart haber siteleri gibi olmayan interaktif haber sitesi Webtekno’nun ana amacı, haberciliğin temelinde yatan bilgi alma ihtiyacını karşılamak ve bilgi paylaşımını için uygun ortam sunmaktır. Hangi İçeriğe tıklarsanız tıklayın size doyurucu bilgiyi sunar. Güvenilir kaynakları referans alarak yazılarını tamamlayan tecrübeli yazar kadrosu ile Webtekno ekibi her zaman okuyucusunun yanındadır.

Birçok genelemeyi kırarak farklı bir konsept oluşturmayı başarmış, 2013’te İzmir merkezli bilişim firması İzmo’nun bünyesinde kurulan Webtekno, o günden bu yana yazar kadrosunu kalitesini artırmaya devam ediyor. Rakiplerinden farklı olarak teknolojiyi daha geniş bir kapsamla ele alan Webtekno, sadece kullandığımız yeni cihazlarla sınırlı kalmayan haberleriyle herkese hitap ediyor.

Teknolojiyi en geniş açıdan ele alan haber sitesi Webtekno:

Webtekno teknolojiyi mümkün olan en geniş açıdan ela alan bir yayınclık anlayışıyla hareket ediyor. Teknoloji haberleri akıllı telefon haberleriyle sınırlı tutmayan Webtekno, içerikleri arasında bilim haberleri, donanım, giyilebilir teknoloji, internet, kripto para, mobil, mobil uygulama, otomobil, oyun, sosyal medya, sinema ve dizi, yapay zeka,uzay, yaşam, yazılım ile ilgili haberler yaparak okuyucusuna zengin bir yelpaze sunar.

Webtekno’yu takip ederek Türkiye ve dünyadan en son teknolojik gelişmelere hakim olabilir, yeni çıkan teknolojik ürünler ile ilgili detaylı bilgiler edinebilir ve incele videolarını izleyebilirsiniz. Okuyucularının teknoloji yaşam rehberi olan Webtekno, her zaman benzersiz ve nitelikli içeriklerle karşınıza çıkacaktır.

Webtekno: Oyun tavsiyesi arayanlar için vazgeçilmez adreslerden biri oldu

Teknoloji ve bilim alanında günümüzün en farklı ve en güncel içerikler paylaşan internet sitesi olan Webtekno’da eğlenceye de her zaman yer ayrılıyor. Bu anlamda favori kategorilerden biri oyun. Özellikle online oyun sektörünün hızla gelişmesi ve bu alanda oluşan kullanıcı talepleri bu kategorinin beslenmesine sebep oluyor. Webtekno, online oyun tavsiyesi arayanlar için son dönemin en popüler online, PC, konsol ve mobil oyunlarını okurlarıyla paylaşıyor.

Büyük oyun firmalarının bir de mobil oyunlara el atması, oyunları çevrimiçi olarak oynanabilir hale getirmesi piyasayı iyice kızıştırdı. Bu da oyuncuların önüne oldukça fazla seçenek sunulmasına sebep oldu. Bu bir yandan iyi ama bir yandan tercih yapmada güçlük çeken oyuncular için kötü. Bir online mecra oyun çıkardığında, Webtekno yunlar hakkında yazılmış içerikleriyle  ziyaretçinin karşısına ihtiyacı olduğu anda çıkarak doyurucu bilgiler paylaşıyor, oluşturduğu listelerle oyuncuların işini kolaylaştırıyor.

Tüm bunların yanında, Webtekno’da gezinirken  hem güncel teknoloji haberlerini takip edip hem de normalde çok pahalı bir oyunun ücretsiz olduğu haberini görebiliyorsunuz. Webtekno ekibi normalde ücretli olan yapımları takip edip, ücretsiz etkinlikleri ve kampanyaları takip ederek düzenli olarak okurlarıyla liste haliyle paylaşıyor. Oyunlara merakınız varsa en güncel haberleri ve popüler oyunları Webtekno içerikleriyle kolayca takip edebilirsiniz.

Steam, HumbleBundle, Origin, GOG ve de Uplay gibi pek çok oyun platformu üzerinden kısa süreliğine ücretsiz olan ücretsiz oyunlardan haberdar olmak için Webtekno Oyun sayfasını da takip listenize almalısınız. Böylece, oyun dünyasının en popüler yapımlarından bazılarını ücretsiz şekilde yakalama fırsatını kaçırmamış olursunuz.

Webtekno sinema ve dizi dünyasını takip edenleri de unutmuyor:

Abonelik usulü çalışan yeni ekranların artmasıyla izleyebileceğimiz bir dolu yeni film ve dizi üretiliyor. Canımızın sıkılması neredeyse imkansız. Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, Disney Plus, YouTube TV, HBO Now ve HBO Go gibi global örnekler, BluTV ve puhutv yerli platformlar var.Fakat bu platformlardaki içeriklerinden hangileri bizler için uygun? İşte bu oldukça zor bir soru. Bir dolu seçenek arasında zaman zaman kayboluyor ve film veya dizi izleyeceğimiz vakti, seçmeye ayırıyoruz. En kötüsü de, bazen seçimlerimiz bizi hayal kırıklığına uğratıyor. Binlerce liste içinden, sizin zevkinize göre özenle hazırlanmış listelere ihtiyaç oluyor. Webtekno işte tam da bu noktada okuyucularına özenle hazırlanmış seçenekler sunuyor.

Webtekno’da Sinema ve Dizi kategorisi altında yayınlanan listeler ve haberler, her türlü seyir zevkine hitap ediyor. Size zamandan tasarruf etmenin yanında, ıskalamayacağımız seçimler yapmamıza yardımcı oluyor. Böylece, Webtekno teknolojinin hayatımıza getirdiği başka bir alanda daha bizlere çözüm sunuyor.

Webtekno mobil uygulamasıyla fark yaratıyor:

İşletim sistemi Android ve iPhone işletim sistemi iOS uyumlu mobil uygulamaları bulunan Webtekno, sizi her seferinde siteye girme zahmetinden de kurtarıyor. Webtekno mobil uygulaması sayesinde önemli haberler zahmetsiz size ulaşıyor. Sürekli geliştirilen mobil uygulaması arayüzü üzerinden  şık bir tasarımla sizi her daim güncel içeriklerle buluşturuyor.

Webtekno  her günün sonunda 6 önemli haberi derlediği  bir bülteni de kullanıcılarıyla paylaşıyor, o güne dair yaşananları kolylaca öğrenmenize imkan sağlıyor.Webtekno mobil uygulaması teknoloj, bilim ve gündeme ilişkin önemli gelişmeleri bildirim olarak gönderiliyor. Bu bildirimleri diğer haber sitelerinin uygulamaları gibi sizi sık sık yapmadan, yalnızca önemli bir gelişme olduğunda detayları hızlıca öğrenmenizi sağlayacak şekilde yapıyor.

Webtekno’nun güncel ve güvenilir bir şekilde kendi gündemini oluşturuyor:

Webtekno’yu  eğer daha önce bir kere bile ziyaret etseniz, diğer teknolojiyi merkezine alarak yayın yapan haber sitelerinden daha farklı bir konsepte olduğunu kolayca fark edebilirsiniz. Güvenilir kaynaklardan yararlanarak kendine has gündemini yaratan Webtekno, okuyucularını dünyada konuşulan güncel gelişmelerden haberdar ediyor ve  içerikleriyle okuyucularını her zaman doğru bilgilendirmeyi amaçlıyor.

Teknoloji başta olmak bilim, donanım, giyilebilir teknoloji, internet, kripto para, mobil, mobil uygulama, otomobil, oyun, sosyal medya, sinema ve dizi, yapay zeka,uzay, yaşam, yazılım kategorileri ile ilgili gözden kaçan önemli gelişmelerden haberdar olmak, özgün makalelere ve listelere ulaşmak için Webtekno’yu takip edin. Webtekno mobil uygulamasını indirmeyi ve internet sitesini takip etmeyi unutmayın.

Editör: Haber Merkezi