Led Ekran Sistemlerinin Mağazacılık Sektörüne Katkıları

Her marka ve firma hedef müşteri kitlesine kendisini en iyi şekilde ifade edebilmeyi ister. Led ekran teknolojileri, müşteri ve marka arasındaki etkin iletişim araçlarından biridir. Günün her saatinde reklam imkanı sunan mağaza led ekran, günümüzde de çokça tercih edilen led ekran teknolojileri arasında yer alır. Led ekranlar, yüksek görüntü kalitesine sahip olması yönüyle insanların ilgi odağı olmayı başarırlar. Led ekrana yansıtılacak olan görüntüler; ürünler, kampanyalar, indirimler hakkında bilgi verebilmektedir. İstenilen mesajı hedef müşteri kitlesiyle buluşturan led teknolojileri, sadece mağazacılık sektörünün değil tüm sektörlerin vazgeçilmezi olmayı başarmıştır. İç mekan led ekranlar, dış mekan led ekranlara göre daha hassas ürünlerdir. Dış mekan led ekranlar, suya dayanıklı olacak şekilde olumsuz hava koşullarında da çalışacak teknikle üretilmektedir. İç mekan led ekranların suyla temasına dikkat edilmelidir.

Dış mekan led ekranlar da mağazacılık sektöründe tercih edilmektedir. Özellikle şehir merkezlerinde, alışveriş merkezlerinin ön cephesinde yer alan led ekranlar, markaların ürün ve kampanyalarına dair bilgi vermektedir. Üstün performans gösteren bu led ekranlar, günün her saatinde çalışmaya devam edebilmektedir. Böylelikle 7/24 kesintisiz bir tanıtım avantajı oluşmaktadır. Dış mekanda tercih edilen
dev led ekran fiyatları, ürünün ebatlarına göre farklılık gösterebilmektedir. Güncel led ekran fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için üretici led ekran firmaları ile iletişime geçmek gerekmektedir.

İç ve Dış Mekan Led Ekran Arasındaki Farklar

İç ve dış mekan led ekranlar her alanda sıklıkla karşılaşılan led ekran teknolojileridir. Bu led ekranlar arasında belli başlı farklar bulunmaktadır. İç mekan led ekranlar, kapalı alanlarda kullanıma uygundur. Dış mekan led ekranlar ise açık havada kullanılacak şekilde üretilmektedir. İç mekan led ekranlar, dış mekan led ekranlara kıyasla daha küçük ebatlarda üretilmektedir. Dış mekan led ekranlar açık havada kullanılan led teknolojileri olduğu için daha devasal boyutlarda üretilmektedir. Dış mekan led ekranlar, daha geniş bir kitleye hitap eder. Bu nedenle de, aynı anda yüzlerce kişinin dikkatini çekmeyi başarabilir.

İç mekan led ekranlar, dış mekan led ekranlara göre daha hassas yapıdadır. Suyla temas etmemesine dikkat edilmelidir. Dış mekan led ekranlar ise olumsuz hava koşullarına uygun olacak şekilde üretilmektedir. Yağmur, sis, kar gibi hava şartları, dış mekan led ekranları olumsuz etkilemez. Dayanıklı malzemeden üretilmektedir.

Editör: Haber Merkezi