Tercih edebileceğiniz otellerde bebek menüsünden bebek kulübüne kadar birçok olanak mevcuttur. Böylesine zengin olanaklara sahip Türkiye’de konaklama için bebek dostu oteller arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

HAYDARPASHA PALACE

Sunduğu geniş olanakları ile unutulmaz bir tatil geçirmenize fırsat tanıyan Haydarpasha Palace, Antalya’nın gözde turizm merkezlerinden birisi olan Alanya ilçesinde yer almaktadır. Ultra her şey dahil konsepti ile hizmet vermektedir. Gazipaşa - Alanya Havalimanı’na 60 kilometre uzaklıktaki otelin Alanya Otogarı’na uzaklığı 17 kilometredir. Denize 100 metre uzaklıkta konumlandırılmış otelin ince kumlu plajı vardır. Bunun yanı sıra tercihini havuzdan yana kullananlar için 4 adet açık havuza ve 1 adet kapalı havuza ev sahipliği yapmaktadır. Bebeklerin ve çocukların da güvenle yüzebilecekleri bebek havuzu ve çocuk havuzu mevcuttur. Kendi aktivitelerinize vakit ayırırken çocuklarınızı otel bünyesinde hizmet veren bakıcıya gönül rahatlığı ile emanet edebilirsiniz. Ayrıca miniklerin eğlenerek vakit geçirebileceğiniz çocuk parkı ve çocuk kulübü olanakları da bulunmaktadır. Çocuk kulübünde temalı çocuk oyunları, günlük spor aktiviteleri, öğretici aktiviteler ve boyama gibi etkinlikler düzenlenmektedir. Çocuklarınız ile birlikte keyifli bir tatil geçirerek unutulmaz anılar biriktirmek isterseniz, tercihlerinizi Haydarpasha Palace’dan yana kullanabilirsiniz.

Haydarpasha Palace | Etstur

HİLLSİDE BEACH CLUB

Doğal güzellikleri ile Türkiye’nin en popüler turizm bölgelerinden birisi olan Fethiye’de yer alan Hillside Beach Club, sakin atmosferi ve ev rahatlığındaki konforu ile hizmet vermektedir. Tam pansiyon plus konsepti ile konuklarını ağırlayan bu otel, Fethiye Otogarı’na 8 kilometre ve Dalaman Havalimanı’na ise 55 kilometre uzaklıktadır. Ege ve Türk mutfağının enfes tatlarını bulabileceğiniz otel, 3 adet a’la carte restorana sahiptir. Ayrıca çocuk menüsü ile çocukların hem gözüne hem de midesine hitap etmektedir. Denize sıfır konumlandırılmış otelin kendisine ait plajı vardır. Bunun yanı sıra tesis bünyesinde 1 adet açık havuz, çocuk havuzu, miniklerin ve yetişkinlerin eğlenebilecekleri aquapark yer almaktadır. Minik misafirlerinin doyasıya eğlenebilecekleri otelde oyun parkı, çocuk kulübü ve çocuk animasyonu hizmetleri verilmektedir. 0 ile 3 yaş arası çocuklar için kumluk oyun alanı, alt değiştirme alanı, el işi masaları, oyun alanları ve su parkı alanı bulunmaktadır. 4 ile 10 yaş arası için kidside ve 8 ile 12 yaş arası için aktivite merkezine sahiptir. Hillside Beach Club ile çocuklu ailelerin keyifli ve eğlence dolu bir tatil geçirmeleri mümkündür.

Hillside Beach Club - Muğla Fethiye | Oteldenal.com

KENT YAŞAM

Side Rose Hotel - Antalya , Manavgat | Gezinomi

Editör: Haber Merkezi