Uzun yıllardır zaman zaman kış aylarında yöre halkının buluşması, kaynaşması ve aynı zamanda yöresel lezzeti tatsınlar diye özel geceler düzenleyen Birsen Oymak, bu hizmetini korona şartlarına uygun olarak devam ettirme kararı aldı.

ABİSİNDEN BÜYÜK DESTEK

“Karakız” olarak da bilinen Birsen Oymak’ın, yıllardır Kars ve Kars yöresi kültürüne yönelik verdiği tanıtım mücadelesine en büyük desteği abisi Oruç Oymak veriyor. Özellikle yerel siyasetin ve yerel basının yakinen tanıdığı Oruç Oymak, Kars yöresinin ve kültürel değerlerinin tanıtımı adına atılan her adıma destek vermiştir. Kardeşi Birsen Oymak’ın da bu amaçla sürdürdüğü çalışmalara her türlü desteği veren Oruç Oymak, Sosyal medyada “ Karazkız” olarak bilinen Birsen Oymak’ ın geleneksel hale getirdiği kaz gecesi buluşmalarını korona nedeniyle yapılamadığı için şartlara göre yeni bir sistem uygulamaya başladı. Birsen Oymak, yöre lezzetini şimdi hem çiğ hem de pişmiş olarak paket servis hizmetiyle sunmaya başladı.

SİZLERE KARS KAZI ETİNE ULAŞMAK İÇİN FIRSAT

İstanbul Avrupa yakası evlere işyerlerine meşhur Kars kazı siparişi alınmaktadır. Birgün önceden sipariş yapılması gerekmektedir. Telefon numarası 05315517536 Küçükçekmece Gölbaşı Restaurant paket servis hizmetidir. Fırınlanmış Kars kazı Bulgur pilavı yeşillik soğan ve turşu eşliğinde servis yapılmaktadır. Afiyetler olsun. KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi