Lezzetli etlerin mezelerle buluşma noktası Keyifli Restorant bizim gibi et severlerin vazgeçilmezleri arasında. Nar gibi ateşin başında pişen lezzetli etleri nefis mezelerle birlikte yiyebileceğiniz güzel bir mekân. Gelen bütün konuklara hitap eden farklı konsepte mevcut. İsterseniz bar kısmında sabaha kadar çılgınca eğlenin, isterseniz mangal başında udi sanatçısı eşliğinde söylenen şarkılara eşlik ederek yemeğinizin tadını çıkarın. İsterseniz de VİP kısmında herkesten bağımsız televizyonunuzu izleyerek sessizliğin hissini yakalayın. Gruplara yönelik hazırlanmış alternatifli menü seçenekleri ile özel geceler, yemekli toplantılar içinde uygun olan “Keyifli”, deneyimli, özverili ve güler yüzlü personeliyle bu yöndeki tüm ihtiyaçlarınızı profesyonelce karşılamaya her zaman hazır. Keyifli’nin müdavimleri arasında biz ailecek yerimizi aldık. Siz de ailenizle, dostlarınızla hem lezzetli yemeğin tadına varmak hem de eğlenmek istemez misiniz? Hadi o zaman hep birlikte Keyifli’ye…

MANGALBAŞI

Tecrübeli ustaların hazırladığı leziz etleri kendiniz seçebilir, mangal ateşinde zevkinize göre pişirebilirsiniz. Etlerin olmazsa olmaz tamamlayıcısı olan bol çeşitte enfes mezeleri leb-i derya manzarasına karşı yemeye doyamayacaksınız. Sıcacık atmosfere sahip, müdavimi olacağınız, keyfinizin duman olup kaçmadığı Keyifli mangal başı ailenizle, dostlarınızla gelebileceğiniz eşsiz bir yer.

TERAS ve VİP LOCALARI

Burada sadece leziz menü ile karnınızı değil eşsiz manzarayla gözünüzü de doyuruyorsunuz. Keyifli saatlerin ufuk noktasıyla birleştiği terasta zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Deniz manzarası ve mangal başı keyiflinin özel VİP Localarında bir araya getirilerek konuklarına doyumsuz keyif kumandasını emanet ediyor. Her locaya özel TV ve ses sistemini terasın muhteşem manzarası ile birleştirerek sonu olmayan keyfin altına imzalarını atıyorlar.

CAFE

Bol sohbetli, zamanın nasıl geçtiğini anlamadığınız, samimi atmosferiyle lezzeti birleştiren Cafe kısmında, ister dostlarınızla oyun masalarında vaktinizi eğlenceli hale getirebilir, isterseniz de kuracağınız lezzet dolu masalarda muhabbetin en güzelini edebilirsiniz.

BAR

Haftanın 6 günü canlı müzik, sanatçıların güçlü sesleriyle kulaklarınızın pasını silerken bütün stresinizi pistte atabilir, sevdiklerinizle paylaşacağınız anları ölümsüz kılabilirsiniz.

MEYHANE

Yeni nesil, eski usul Keyifli Meyhane’de dertlerinizin kilidini çilingir sofranızda açmak isterseniz Keyifli Meyhane sizin için doğru adres. Mezenin en tazesi, sohbetin en koyusu, müziğin en deriniyle keyfi hiç bitmeyen, dertlerinizi dağıtmak için en ideal ortam meyhane sizin dertlerinize derman olabilir.

Senay GÜNCAVAR BADUR-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi