MHP Güngören Belediye Meclis Üyesi Gökhan Arslan'ın öncülüğünde kurulan ve "İyiliğe uzanan el senin elin" sloganıyla yola çıkan Çevre Aile Rehberlik ve Eğitim Derneği (ÇAREDER) gönüllüleri kısa sürede yaptıkları çalışmalarla takdir topladı. Dernek gönüllüleri son olarak Ramazan ayı nedeniyle tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerine  'Ramazan Kolilerini' ulaştırdı.

ARSLAN: ÇARE OLMAYI AMAÇLADIK

Çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan ÇAREDER Kurucu Başkanı Gökhan Arslan derneğin henüz yeni kurulmasına rağmen kısa sürede önemli çalışmalar yapıldığının vurgusunu yaparak, “Ülkemizin toplumsal sorunlarından çevre, aile, rehberlik ve eğitime dair proje üretmeyi ve ihtiyaç sahibi insanlara çare olmayı amaçladık. Başta derneğimizin gönüllü çalışan arkadaşlarıma ve iş insanlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni kurulan bir dernek olmamıza rağmen kısa zamanda önemli yol aldık. Ramazan ayının ilk haftasında yüzlerce ihtiyaç sahibimize gıda yardımı kolisini teslim ettik." dedi.

“YARDIM KOLİLERİNİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

ÇAREDER gönüllülerinin çığ gibi büyüdüğünü söyleyen Gökhan Arslan, "Başta İstanbul olmak üzere Türkiye geneline bulunan ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak istiyoruz. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz ve pandemi suresinde issiz kalan vatandaşlarımıza el uzatmak istiyoruz. Ramazan ayının ilk haftasında yüzlerce yardım paketini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırdık. Ramazan süresince de hayırseverlerin yardımlarıyla temin edilen yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam edeceğiz. Yardım eli bekleyenlere el uzatacağız. Bayram içinde ihtiyaç sahiplerimize giysi desteği yapacağız. Gönüllere köprü olmaya devam edeceğiz." dedi.  KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi