Polenezköy otelleri, ev rahatlığını ve oldukça kaliteli hizmet vermesiyle tanınmaktadır. Ancak Polonezköy otelleri hakkında bilgi vermeden önce bu bölgede gezilip görülmesi gereken birbirinden güzel yerlerin olduğunu hatırlatalım. Bu nedenle Polonezköy seyahatiniz sırasında gezilebilecek yerleri bir araya getirerek tatilinizi dolu dolu geçirmenizi sağlamayı amaçlıyoruz. Polonezköy bölgesinde gezilip görülebilecek birbirinden güzel yerler.

  • Zofia Rızı Anı Evi: Polonezköy tarihi ve geçmiş dönemlere ait birbirinden güzel resimleri görmenize olanak tanıyan bir yerdir. Köy tarihinin en iyi anlatıldığı yer olması sebebiyle Polonezköy bölgesinde ilk ziyaret edilebilecek bölgeler arasındadır.
  • Polonezköy Tabiat Parkı: İstanbul bölgesinde yeşil alanın oldukça az olmasına rağmen bu bölge İstanbul’un nefes almasını sağlayan yer olarak bilinmektedir. Yemyeşil alanların bulunduğu ve her tonda yeşilin görüldüğü tabiat parkı, tertemiz havası, eşsiz manzarası ile ön plana çıkmaktadır. Doğaseverler tarafından en fazla ziyaret edilen bölge olmasının yanı sıra doğa yürüyüşleri ile de adını sıklıkla duyurmuştur.
  • Açık Hava Ağaç Oyma Heykel Sergisi: Polonezköy girişinde bulunan bu bölge birbirinden güzel ve eşsiz oymaları ile meydana gelmiş heykeller bulunmaktadır. Ağaç oyma sanatının en iyi gösterildiği ve yemyeşil alan üzerine kurulmuş olan bu bölge ziyaret edilmesi gereken en önemli yerler arasındadır.
  • Polonezköy Kültür Evi: Her yıl düzenli olarak birbirinden farklı aktivitelerin yapıldığı Kültür evi, resim sergileri, birbirinden farklı kültürel faaliyetlerin yanı sıra Polonya kültürü hakkında da birbirinden farklı kaynakların bulunduğu bir bölgedir.

Polonezköy’de Konaklayabileceğiniz En İyi Oteller

Polonezköy bölgesinde birbirinden konforlu ve keyifli aktivitelerin yapıldığı oteller bulunmaktadır. Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan ve ev rahatlığını sunan bu tesisler her yıl düzenli olarak yerli ve yabancı turistleri en iyi şekilde ağırlamaktadır. Ayrıca Polonezköy ziyaretinden sonra bir diğer doğa harikası olan Riva bölgesini ziyaret etmek isteyenler için konaklama konusunda kararsız kalanlar için özel olarak hazırlanmış Riva Otelleri arasında en iyi hizmeti veren otelleri görebilir. Ancak şimdi Polonezköy bölgesindeki en konforlu otelleri inceleyelim.

  • Green House Garden Park Otel: İstanbul merkeze 50 kilometre ve Sabiha Gökçen havalimanına 36 kilometrelik mesafede bulunan bu tesis doğa ile iç içe olmak isteyenler tarafından ziyaret edilmektedir. Tesis bünyesinde açık havuz, spa, masaj ve sauna hizmeti bulunmaktadır.
  • Yemyeşil bir bölgenin üzerine kurulu olan bu tesis, gerek doğal güzellikleri gerekse tesisin kurulu olduğu alanın güzelliği ile ön plana çıkmaktadır. Gezi bölgelerine oldukça yakın bir konumda olması nedeniyle de yerli ve yabancı turistler tarafından da sıklıkla ziyaret edilmektedir.
  • Stella Pansiyon: Beykoz merkeze 12 kilometre ve İstanbul havalimanına 63 kilometrelik bir mesafede bulunan bu tesis bünyesinde sadece 5 oda bulunmaktadır. Sessiz ve huzurlu bir tatilin yanı sıra ev rahatlığını arayanlar için tercih edilen en iyi oteller arasındadır.

Editör: Haber Merkezi