11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar’la birlikte boğazda balık avladı.

Balıkçı bir aileden gelen ve halen aişlesinn birçok ferdi bnalıkçılık yapan Salih bayraktar’ın konuğu olan Abdullah Gül, büyük bir tekne ile birlikte önceki gün İstanbul Boğazı’na açıldı. Denize ağ atarak balık avlayan balıkçıları izleyenGül bu sırada kaptan köşkünden telsizle, diğer balıkçılara “rastgele” diyerek selam verdi.

Abdullah Gül, İstanbul Boğazı'da balıkçılarla birlikte geçirdiği anlarda çektirdiği fotoğraflarıı kişisel twitter hesabından paylaşırken, yayınladığı mesajında da, "Bugün arkadaşlar beni balık avına davet ettiler. Balıkçılar bugünlerde boğazda yoğun bir faaliyet içindeler. Ben de telsizle tüm balıkçılara rastgele diye selam verdim. Havanın güzelliği, deniz ve İstanbul ile buluşunca güzel bir gün geçirdik.Balıkçıların meşakkatli hayatını da yakından gördüm. Maşallah bereketli bir av oldu" dedi.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar ise, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’le birlikte balık avına çıkmasıyla ilgili olarak gazeteci Tuncay Dağlı’ya yaptığı açıklamada, “Sayın Cumburbaşkanımıza değişik bir gün geçirtmenin yanısıra, balıkçıların çalışma koşullarını ve sorunlarını yaşayarak görmesini sağladık. Bizimle birlikte olmaktan çok memnun oldu. Biz de kendilerini teknemizde ağırlamaktan mutlu olduk” dedi.

Öte yandan Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı süresi dolduktan sonra Sarıyer Tarabya’daki Huber Köşkü’nü kullanmayı sürdürdü. Boğaz manzaralı köşkte yaşayan Gül’ün kendisine ait konutun inşaatının tamamlanmasından sonra köşkten ayrılacağı öğrenildi.
(Tuncay DAĞLI- Kent yaşam)






Editör: Haber Merkezi