Güzelce Güzelkent Hukukçular Sitesi yönetimi, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve ekibini ağırladı.

Site yönetiminin davetine Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Güzelkent Hukukçular Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Çorbacıoğlu, Büyükçekmece Belediyesi'nin Güzelce ve Hukukçular Sitesi'ne yapmış olduğu hizmetlerden ötürü Başkan Akgün'e ve belediye personeline teşekkür etti.

ÖRNEK KENT SÖZÜ
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Büyükçekmece'ye sonradan bağlanan beldeler için "Her yer Büyükçekmece gibi olacak" sözünü vermiştik. Bu sözümüzün gereği olarak hiç bir bölgede ayrım gözetmeksizin 24 saat hizmet ürettik. Bugün Büyükçekmece İstanbul'un cazibe merkezleri arasında önemli bir yere sahip. Bu hizmet maratonunda durup dinlemeden çalışan ekibimize ve meclis üyelerimize de teşekkür ederim" dedi.

Site içinde incelemelerde de bulunan Başkan Akgün, yapılan yürüyüş yolu, ışıklandırma ve çevre düzenlenmesinin siteye farklı bir hava verdiğini belirten Başkan Akgün, “Hukukçular sitesi yönetiminin bu nazik daveti bizi çok mutlu etti. Yaptığımız hizmetlerden dolayı bize teşekkür eden site yönetimine hizmetlerin devam edeceğini, Büyükçekmece’nin her alanda örnek kent olacağı sözünü veriyorum” dedi.
Senay BADUR- Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi