Kervansaray Toptan Gıda tarafından çalışanların motivasyonunu artırmak ve yoğun iş temposundan bir nebze uzaklaştırmak amacıyla her yıl yapılan  “Yaza Merhaba Moral ve Motivasyon” yemeği bu yıl Silivri Araptepe Beach Restaurant’ta düzenledi.

“SİZLERLE BİRLİKTE BÜYÜK BİR ALEYİZ”                                     

Kervansaray Toptan Gıda Şirket kurucusu Salih Bekdaş, ailesinin de hazır bulunduğu organizasyonda çalışanlarına yönelik yaptığı konuşmasında  “Başarının sırrı, en başta azim, sabır ve çalışmaktır. Bu inançla başladığım iş hayatımda; temel prensiplerimden biri de işini severek yapan ve aile samimiyetiyle yol alabileceğin ekip arkadaşlarının başarının temel anahtarlarından biri olduğuna olan güvenimdir. Benim için Kervansaray demek, güven demektir. Her bir çalışanının kendisini ait hissettiği, sahiplendiği, kendini bu iş yerinin bir parçası olarak hissettiği, çalıştığı bir yerdir. Bu nedenle bir işyerinden fazlası olarak gördüğümüz şirketimizde, sizlerle birlikte büyük bir aileyiz. Hedefimiz daima işini en iyi yapmak, en iyi olmak. Hep birlikte bunun için mücadele veriyoruz. Çünkü aynı amaçla, aynı hevesle ve birlik beraberlikle çalışılırsa o işte başarı ve bereket olur. Kervansaray ailemizde başarı varsa bunu asıl sağlayan gayretli bir şekilde çalışan ve emek üreten sizlersiniz. Çok sevdiğim bir söz var. ‘Yol sizi nereye götürüyorsa oraya gitmeyin, yol olmayan yerden gidin ki; iz bırakın.’ Bizlerinde gidilecek daha çok yolumuz, yapılacak daha çok işimiz var. İnşallah onları da hep birlikte yapacağız. Değerli kardeşlerim,  bu uzun yolculukta bizlerle birlikte verdiğiniz mücadeleniz ve emekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlenen etkinlikte çalışanlar, sezon dolayısı ile artan iş temposunun yorgunluğunu aileleri ve iş arkadaşları ile birlikte keyifli saatler yaşayarak giderdi. SENAY GÜNCAVAR / KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi