Başakşehir Belediyesi bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği Gençlik Oyunları kapsamında Başakşehir Spor Parkı’nda halı sahayı paintball sahasına dönüştürdü. Paintball Turnavası finalinin yapılacağı sahanın etrafı izleyenler için ağlarla kaplanırken, oyuncuların siper olarak kullanması açısından konteyner ve variller de saha içerisine yerleştirildi.

Sahaya ilk olarak kızlar üçüncülük maçı için Başakşehir Anadolu Lisesi’nden “İsimsizler” takımıyla, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Anadolu Lisesi’nden “Yıldızlar” takımı çıktı. Karşılıklı atışlarla birbirlerini vurmaya çalışan takımlardan “İsimsizler” takımı galip gelerek üçüncü olmayı başardı. Erkekler üçüncülük maçında ise Öğrenciden Armağan Anadolu Lisesi’nden “Korpi Özel Harekat” ile TOKİ Kayaşehir Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nden “Karakartallar” takımı karşılaştı. Kazanan takım “Karakartallar” oldu.

FİNALLERDE MERMİ YAĞMURU

Finaldeki iki karşılaşmada ise refleksi daha iyi olan kazandı. Takımlar karşılıklı yoğun atışlarla birbirlerini saf dışı bırakmaya çalıştı. Kızlar finalinde Başakşehir Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi’nden “Yüzük Kardeşliği” takımı, rakibi Yavuz Sultan Selim Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden “Friendship” takımını yenerek şampiyon oldu. Erkekler finalinde ise Başakşehir Anadolu Lisesi’nin “Dosya” isimli takımı, Özel Bahçeşehir Final Akademi Okulları’nın “Faytoncular” takımını mağlup ederek şampiyonluğa uzandı.

Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlarla şampiyon takımlar, kupalarını Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun elinden aldı. Takımlar tören tamamlanınca bir araya gelerek Kartoğlu ile birlikte poz verdi.

Kent Yaşam Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi