Marmara Et Restoranları sahibi Altan, Ali ve Mehmet Yel kardeşler Tuzla şubesinde muhabirimiz Zeki Erdoğan’ın misafir etti. Muhabirimizin sorularını yanıtlayan Altan Yel, kısa sürede açtıkları restoran ile Tuzla’da bir marka olduklarını söyledi.

İŞ HAYATINIZI KISACA ANLATIR MISINIZ?

Altan Yel, Aile şirketi olmanın büyük bir avantaj olduğunu belirtirken, “1995 yılında turizm otelcilik okulunu bitirdikten sonra Antalya, Alanya ve Ankara otellerde çalıştım. 1998-2003 yılları arasında Kadıköy Bağdat Caddesi’nde ilk Dürümcü işletmemi açtım. Ondan sonra ve Mecidiyeköy, Ataşehir Tuzla’da işletmeler açtım. En son 2018 yılında beni kardeşlerim ile beraber bu işletmemizi açtık.” Aile şirketi olmak büyük bir avantajdır.” dedi.

“BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR”

Birinci sınıf kalitede kendi etlerini kestiklerini vurgulayan Yel, “Kesimleri kendimiz yapıyoruz, etlerimiz birinci sınıf süt dana ve kuzu’dan yapılıyor. İmalatımız çiftlikten sofraya kardeşlerimle beraber yapıyoruz. Hani bir atasözü var ‘birlikten kuvvet doğar’ gerçekten çok doğru bir tespittir. Kısa sürede Tuzla’da bir marka olduk hiç reklam yapmadık. Reklamımızı gelen misafirlerimiz yaptı. Bunun çok büyük faydasını gördük ve görüyoruz.” açıklamasını yaptı. KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi