Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde CHP'den belediye meclis üyesi olan 28 yaşındaki Turgay Adak, İzmit D-100 kara yolu üzerindeki Fatma Seher Hanım Üst Geçidi'nden yola atlayarak hayatına son verdi. Daha önce CHP Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevini de üstlenmiş olan Adak, edinilen bilgiye göre yaşadığı ekonomik sıkıntının neticesinde bunalıma girerek intihar ettiği öğrenildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Adak, yapılan tüm müdahalelerer rağmen kurtarılamadı. Adak, 2014 Yerel Seçimleri’nde parti bayrağını asarken yaşadığı kaza ile gözünü kaybetmişti.

Cenazesi defnedildi

Adak, bugün Kocaeli Kartepe Sarımeşe Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye; CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel ile çok sayıda partili katıldı. Adak’ın naaşı, namazın ardından Sarımeşe Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Gürsel Tekin’den taziye mesajı

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, sosyal medya hesabı üzerinden bir taziye mesajı yayınladı. Tekin paylaşımında “Eski Kocaeli Gençlik Kolu Başkanımız, Kartepe Meclis üyemiz, 2014 seçimlerinde partimizin bayrağını asarken yaşadığı kaza ile gözünü kaybeden genç arkadaşımız Turgay Adak yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle hayatına son verdi. Çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin.” ifadelerine yer verdi.


 

Editör: Haber Merkezi