Türkiye’de bir ilk olan ve bünyesindeki çeşitlilik nedeniylede dünya çapında bir özelliğe sahip olan Deniz Canlıları Müzesinden köpekbalığından, Yunus balığına varıncaya aklınıza gelebilecek her türlü deniz canlısının mumyalanmış yer aldığı müzede yok yok…

Kenan Balcı 'Balıkçı Kenan'  deniz mahsülleri sevenler için güvenilir bir lezzet kaynağı. Balcı 1960′lı yıllarda memleketi Kars’tan göç ettiğinde mesleki hayatı oltayla balık tutmakla başlamış. Azmin ve idealizmin yanı sıra yılmadan çalışmayı ilke edinen Kenan Balcı azmin ve idealizmin yanı sıra çalışkanlığı da ilke edinince başarı basamaklarını tırmanarak bu noktaya gelmiş.

Kadıköy'de oltayla mesleğe başladığını söyleyen Kenan Balcı;  “Hiçbir zaman hiçbir müşterimize kötü ürün satmadık, satmamakta da kararlıyım. Kendim yemeyeceğim balığı başkasına satmam” sözleriyle hizmet felsefesini özetledi.

Celal KARAALİ- KENT YAŞAM

               

Editör: Haber Merkezi