CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı İnan Güney, Beyoğlu’nda yaşayan Ağrılı yurttaşlarla buluştu. Ağrılı İş Adamı Ahmet Yılmaz’ın organize ettiği toplantıya Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alaattin Aslan, Ağrı Esnaf Odaları Başkanı Mikail Ertosun, Ağrı Kültür Dernekleri Başkan Yardımcısı Musa Yıldız, CHP PM Üyesi Mahir Yüksel, CHP İstanbul il Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Muharrem Bulut, Beşiktaş Belediyesi önceki dönem CHP Meclis Üyesi Ali Şahin, CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı İnan Güney ve eşi Ayşen Güney katıldı.  

Toplantıda Ağrılı yurttaşları temsilen söz alan Ahmet Yılmaz, umutlu bir geleceğin ancak yerelde üretilen ve toplumun her kesimine dokunacak politikalarla inşa edilmesi gerektiğine inandıklarını belirterek, ‘Kimi zaman ekonomik, kimi zaman siyasi nedenlerle göç ettiğimiz, dünyanın ve ülkemizin en büyük metropolü olan İstanbul’da hepimiz bir şekilde çeşitli zorluklarla mücadele derek ve birbirimize tutunarak bugünlere geldik. Geleneklerimizden ve kültürümüzden uzakta yaşadığımız bu büyük kente birbirimizden kopmadık, acılarımızı ve sevinçlerimizi her zaman paylaştık ve paylaşmayı devam edeceğiz. Birlikten kuvvet doğar düşüncesiyle birbirimize olan sevgi ve saygımızı her zaman sürdürecek, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirerek sürdüreceğiz. Bugün sayısı binleri bulan Ağrılı buluşmamız bunun en güzel göstergesidir. Bugün burada olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum’ dedi.

“İNAN GÜNEY’İN YÖNETİM ANLAYIŞININ ADİL VE ŞEFFAF OLACAĞINA İNANIYORUZ”

CHP Beyoğlu Belediye Başkan adayı İnan Güney inanarak bir yola çıktıklarını, Güney’in Beyoğlu’nun bir evladı olduğunu ve halka dokunan bir siyasetçi olduğunu ifade eden Yılmaz, ‘Böyle özelliklere sahip bir siyasetçinin yönetim anlayışının adil ve şeffaf olacağına da inanıyoruz. Biz de kendisine başarılar dilerek amasız ve fakatsız kendisini desteklediğimizi belirtmek istiyorum. Tüm hemşerilerimizi de İnan Güney’e destek vermek için ikna edecek, seçim günü sandıklara hep beraber sahip çıkacağız. İnşallah 31 Mart gecesi Beyoğlu ve hepimiz kazanacağız ‘ diye konuştu. 

“BAŞKAN ADAYIMIZA VERDİĞİNİZ DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan ise yaptığı konuşmasında, Ağrılı yurttaşlarımızın kalabalık bir şekilde CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayımız İnan Güney’e sahip çıktığınız için teşekkür ediyor, hep birlikte CHP’nin altı okunu Beyoğlu’nun burçlarına dikeceğine yürekten inanıyorum. CHP İstanbul İl Başkanımız Sayın Özgür Çelik’in de selamını sizlere iletiyorum. Sağ olun, var olun’ dedi.

İstanbul'da Bisiklet Tutkunları İçin Heyecan Dolu Final: Türkiye Bisiklet Turu İstanbul'da Bisiklet Tutkunları İçin Heyecan Dolu Final: Türkiye Bisiklet Turu

GÜNEY: BEYOĞLU’NDA TEMSİLİYETTE ADALETİ GETİRECEĞİZ

Aynı ilçenin ikinci sınıf vatandaşı ve ötekileştirilenleri olmanın getirdiği bir yürek buluşmasında,  Ağrılı yurttaşlarla bir araya gelmenin kendisin onurlandırdığını belirten CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı İnan Güney, ‘Başta Ağrılı yurttaşlarımız olmak üzere artık Beyoğlu’nda ötekileştirilenlerin, ikinci sınıf vatandaşı muamelesi görenlerin, temsiliyet hakkından mahrum bırakılanların iktidar olma ve hak ettiği yönetime kavuşma zamanı gelmiştir.  Beyoğlu artık tüm yurttaşlarımızın katıldığı bir yönetim anlayışıyla yönetilecek. Beyoğlu Okmeydanı’nda doğdum, aynı mahallede eşimle evlendim. İş yerim Beyoğlu’nda. Doğduğum ve doyduğum topraklarda bugün de sizlerin karşısındayım. Beyoğlu’nun hangi sokağında hangi yurttaşlarımız oturur bunların hepsini biliyorum. Beyoğlu’nda temsiliyette adaleti getireceğiz. 30 yıldır Beyoğlu’nda belediyeyi yönetenlerin bu temsiliyetten ziyade bir avuç elitle Beyoğlu’nu yönettiğini biliyorsunuz.  Beyoğlu’nu herkesin kendisini içinde bulacağı demokratik bir yönetim anlayışıyla yöneteceğiz’ dedi.  FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Editör: Anıl Kılıçlı