31 Mart 2024'te yapılması planlanan yerel seçimler öncesinde adaylar açıklanmaya başladı. İYİ Parti Şişli'de diğer partilerden hızlı davranıp adayını açıkladı.

"GÜNEŞ YERİNDE, HER ŞEY YOLUNDA"

Genel Başkan Meral Akşener'in de onayıyla İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, yerel seçimlerde Şişli için ter dökecek. İYİ Parti Meclis Grup Toplantısında kamuoyuna açıklanan Ahmet Ünal, şu açıklamayı yaptı;

“Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in oluru, partimizin kararıyla İYİ Parti Şişli Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmış bulunuyorum. Şişli’nin değişim, kalkınma ve atılım arayışına cevap verecek, hemşerilerimizi İYİ Belediyecilik ile tanıştıracağız inşallah. Güneş yerinde, her şey yolunda. Hayırlı uğurlu olsun.”

“ŞİŞLİ HAK ETTİĞİ DEĞERE BİZİMLE ULAŞACAK”

İYİ Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Ahmet Ünal, “31 Mart’ta ilçemizin ihtiyaç duyduğu büyük değişime imza atacağız. İstanbul’un incisi Şişli hak ettiği yönetime bizimle kavuşacak” dedi.

Partisinin kurucularından olduğunu vurgulayan Ünal, “6 yıl önce ekip arkadaşlarımızla birlikte kuruluşunda emek verdiğimiz, adeta çocuğumuz gibi emek verdiğimiz, büyüttüğümüz partimizin başarısı için yıllardır çalıştık emek verdik. Şişli’nin tüm mahallelerinde, kılcal damarlarında olduk, vatandaşlarımızın her türlü sorun ve şikayetlerinde yanında olduk. Demokrat, kalkınmacı ve milliyetçi vizyonumuzla Şişli İlçe Teşkilatı olarak değerli hemşerilerimizle yan yana bir süreç yaşadık.

Çok uzun yıllardır aynı zihniyet ve kadrolar tarafından yönetilen bir Şişli söz konusu. İki kutuplu siyasetin bir yansıması olarak ne yazık ki bugüne kadar Şişli’nin belediyecilikle ilgili bir gündemi olamadı. Ceketimizi koysak kazanırız rahatlığıyla büyük bir ihmal ve ilgisizlik söz konusu. İşte biz bunu değiştireceğiz. İlçemizi İYİ Belediyecilik ile tanıştıracağız.” İfadelerini kullandı.

“SADECE ŞİŞLİ’YE DEĞİL, TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAĞIZ”

Belediyecilik anlayışlarıyla ilgili yorumlarda da bulunan Ünal, “Sadece ilçemizde değil, İstanbul’da tüm Türkiye’de örnek olacak bir yönetim anlayışı ile geliyoruz. Şişlili vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştıracak, Şişli’yi yeniden İstanbul’un incisi haline getirecek projelerimizle farkımızı ortaya koyacağız.” Dedi.

Son dakika Bakan açıkladı; 1 Mayıs Taksim'de olacak mı? Son dakika Bakan açıkladı; 1 Mayıs Taksim'de olacak mı?

“ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”

İYİ Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Ahmet Ünal, “Önümüzdeki günlerde kampanyamıza start vereceğiz ve çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Şişli’nin tüm mahallelerini, caddelerini, sokaklarını adımlayacak, ev ev vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Büyük değişim, beklenen yenilik İYİ Parti ile gelecek, yüzler gülecek. Güneş yerinde, her şey yolunda.” diye konuştu. Fidan Uğur/KENT YAŞAM

Editör: Anıl Kılıçlı