MHP Küçükçekmece İlçe Başkanlığı, Küçükçekmece Osmanlı Davet Salonu’nda bir iftar programı düzenledi. İftar programına katılan Cumhur İttifakı Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay, 2 gün sonra yapılacak 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

YENİAY: YAPMAYACAKLARI ŞEY YOK

Gazeteciler "Birinci Basın Platformu"nda buluştu..! Gazeteciler "Birinci Basın Platformu"nda buluştu..!

Küçükçekmece Belediyesi’nin mevcut yönetimine eleştirilerde bulunan Yeniay, “Ne yaptığı, nereye gittiği belli olmayan bir yönetimle karşı karşıyayız. 31 Mart’ta bu anlayışı bitireceğiz. 1 Nisan’da gelip bunun hesabını soracağız. Bu kadar harcamanın nereden yapıldığını elbet araştıracağız. Bunun adına halkçılık diyorlar. Batsın sizin halkçılığınız! Hani çağdaştınız? Neden kapattınız bilgi evlerini, ne istiyorsunuz bu çocuklardan? Sokaklara mı terk edelim? Bizim başka işlerimiz var deyip milleti hortumlamakla meşguller. Biz yüz yılın planlamasını yapıyoruz, birileri de gelip çayı bir lira yapacağız diyor. Adamlarda vizyon desen ne gezer, planlı çalışmak desen ne gezer… Bu insanlar yaptıklarının doğru olduğunu düşünüyorlar. Birileri diyor ki terörü büyük şehre getireceğiz. Bunun alt yapısı mı hazırlanıyor? Son dönemlerde çoğu kişi Küçükçekmece’den ayrılmaya başladı. Mutlu değiller çünkü. Lütfen sandıklarımıza sahip çıkalım. Bunların yapmayacağı şey yoktur. Küçükçekmece’mizin bayrama dönüşmesini yüce Allah’tan diliyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.

SARISOY: İŞLERİ GÜÇLERİ İFTİRA, YALAN, DOLAN

MHP Küçükçekmece ilçe Başkanı Ekrem Sarısoy da iftar programında konuşarak şunları söyledi;

“İl başkan yardımcılarımız, ülkü ocakları başkanım, meclis üyesi adayı arkadaşlarımız, değerli dava arkadaşlarımız birlik beraberlik iftarımıza her biriniz hoş geldiniz. Gönül soframızı paylaştığınız için her birinize teşekkür ediyorum. Yerel seçimlere yönelik çalışmalarımız il başkanlığımızın koordinasyonunda hız kesmeden devam etmekte. Bizler yaklaşık 7 aydır çabalıyoruz. Emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Dahası bizleri bağrına basan değerli dava arkadaşlarımıza, eşlerimize, çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız. Ne mutlu ülkücü harekete! Değerli dava arkadaşlarım milli dayanışmanın sağlanması lazımdır. O ruh Cumhur ittifakındadır; Cumhur Türk’tür, Cumhur İttifakı ise milletin ta kendisidir! Kıymetli dostlarımız bizim belediyeciliğimiz hizmet kalitesiyle eşdeğer bir kamu görevidir. Sayın belediye başkanı adayımızın on yıllık süreçte yaptıkları ortadadır. Küçükçekmece’ye kattıkları, ortaya koyduğu hizmetler takdirle karşılanmıştır.

Sayın belediye başkanımızın çalışma döneminde laf değil, iş üretilmiştir. Küçükçekmece halkının hizmetine sunmuştur. Yaptığı çalışmalarla Küçükçekmece’de bir çığır açmıştır. Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Çıktığı bu yolda sizlerden destek istiyoruz. Sayın belediye başkanı adayımıza sahip çıkmaya davet ediyoruz. Yirmi yıla baktığımızda son beş yılı hariç nerdeyse eksik kalmayacak bir şekilde hizmetleri tamamlanmıştır. Şu son beş yılın muhasebesini ortaya koyduğumuzda ise elde var sıfır. Anlatacak hiçbir şeyleri olmadığı için geçmiş zamandaki hizmetlere makyaj yapılarak ortaya koyulmuştur. İşleri güçleri iftira, yalan! Sorarım sizin aklınız son üç ayda mı başınıza geldi? Küçükçekmece’ye ne hizmet sundunuz?  Senin beş yıldır Küçükçekmece’de beş tane eserin var mı? Bu millet senin yapamadıklarını çıplak gözle görüyor.” KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı