Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden hafta boyunca peş peşe yapılan ‘son dakika’ uyarılarının ardından haftasonu başlayan kar yağışı İstanbul’da etkisini gösterdi. Yaşanan kar yağışının hayatı olumsuz yönde etkilememesi adına Beşiktaş Belediyesi ekipleri harekete geçerek ilçenin dört bir noktasına çalışmalara başladı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olan 300 kişilik karla mücadele ekibi, 24 kepçe, 1 greyder, 12 kar küreme ve tuzlama aracı, 14 kamyonet elle tuzlama aracı, 2 sepetli araç ve 2 çekici kurtarıcı araç ile Beşiktaş sokaklarında hummalı bir çalışma gerçekleştirdi.

Sokak hayvanları unutulmadı

Şehri etkisi altına alan kar yağışının ardından sokak hayvanlarını da unutulmadı. Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, pandemi şartlarınedeniyle gerçekleşen hafta sonu yasakları sonrası yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için Beşiktaş’ın dört bir yanında mama ve su takviyesi yaptı.

Akpolat: Çözüm merkezimizi 7/24 arayabilirsiniz

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Vatandaşlarımızın Beşiktaş’ta olumsuzluk yaşamaması için alanında uzman ekiplerimiz sahada hazır. Tüm önlemler alındı. Komşularımız taleplerini iletmek ve anında hizmet alabilmek için Çözüm Merkezimizi 7/24 arayabilirler.” ifadelerini kullandı.KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi