Günün ilk ziyaretini Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı İmam Aydın ve Kartal Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Banu Koacadağ gerçekleştirdi. Kartal Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Soğanlık Yeni Mahalle Muhtarı olan Salim Coşar’ı makamında ziyaret ederek yeni yılı kutlayan Başkan Yardımcısı İmam Aydın, pandemi sürecinde Kartal’da özveri ile çalışan tüm muhtarlara destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Muhtarlar ile her ay düzenli olarak toplantı yapıp sorunları ilk elden tespit ettiklerini ve çözüm süreçlerini birlikte geliştirdiklerini belirten Aydın, Coşar nezdinde tüm muhtarların yeni yılını kutladı. Kartal Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Coşar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek muhtarlar ile belediyenin uyum içinde çalıştığını söyledi. Pandemi sürecinde taleplerinin karşılanmasından dolayı teşekkür eden Coşar, yeni yıldan en büyük beklentisinin herkes için sağlık olduğu söyledi.

Kartal Muhtarlık İşleri Müdürü Banu Kocadağ’ın mahalle muhtarlarına yaptığı ziyaretler ise gün boyunca devam etti. Kartal’daki 20 mahalle muhtarı, makamlarında ziyaret edilerek Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına hem yeni yılları kutlandı hem de hediyeleri takdim edildi.

 

Editör: Haber Merkezi