Özgen Nama tüm maaşını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışladı. Nama, “Ben bu görevden bir maaş almayacağım” dedi,

Halk Ekmek AŞ’ nin başına, Ekrem İmamoğlu’nun ricasıyla geldiğini ifade eden Nama, “Benim ne madden ne de manen bir işe ihtiyacım var. İmamoğlu’nun ricasıyla geldim, başkanın kentli yoksullara yönelik gıda programları var. Halk Ekmek bu programlar, projeler için hayati noktada bir kurum. Ve aslında kuruluşu itibarıyla da CHP’nin kurduğu halkçı bir kurum. Ben bu görevden bir maaş almayacağım, bir huzur hakkı veriliyor onun da tamamını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışladım” dedi.

Halk Ekmek A.Ş’ nin Başkan Vekili Özgen Nama, görevlendirme sonrasında teşekkür mesajı yayımladı.

EŞİT HİZMET, ADİL DÜZEN

Özgen Nama, mesajında “eşit hizmet, adil düzen” vurgusu yaptı ve bu düsturun temel prensipleri olacağını belirtti. Halk için üretim yapılacağının ve hakça paylaşılacağının altını çizen Nama, teşekkürlerini sundu.

“Siyasi hayatım boyunca, sokaklarda, meydanlarda, evlerde söylediğim sözlerin yeni görevimde de arkasında olacağım; ‘eşit hizmet, adil düzen’ şiarı temel prensibim olmaya devam edecektir. Teşekkürler Sayın Başkan, teşekkürler İstanbul”

İSTANBUL’DA “HALK EKMEK”

“Ekmek herkes içindir” ve “İstanbullular için ekmek, ekmektir” sözleriyle yola çıkan İHE, ekmek üretimine 26 Ağustos 1978’de başladı. İstanbullulara, sağlıklı hijyenik ve ekonomik ekmek ve unlu mamuller üretmektedir. Kalite standardının oluşmasında ve piyasa fiyatlarının düzenlenmesinde etkin bir rol oynayan İHE, vatandaşlarımıza da ekonomik olarak büyük bir katkı sağlamaktadır. Günümüzde İstanbul’un her semtinde Halk Ekmek’e ulaşmak mümkündür.

Senay GÜNCAVAR BADUR-Kent Yaşam


 

Editör: Haber Merkezi