Sarıyer Belediyesi, 13 Şubat Dünya Radyo Günü ve 14 Şubat Sevgililer Günü’nü “Sevgi ve Radyo Günleri” adı altında gerçekleştirdikleri etkinliklerle kutladı. Belediyeden yapılan açıklamada, Hacı Bektaş-ı Veli’nin ““Yolumuz; ilim, irfan ve insanlık sevgisi üzerine kurulmuştur” sözünden hareketle yola çıkılan etkinlik kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle 12 Şubat Cuma günü birbirinden farklı radyo kanalları 09.00-24.00 saatleri arası çeşitli konukların katılımıyla Sarıyer’den canlı yayın yaptığı belirtildi.  Düzenlenen etkinlikte dinleyiciler birbirinden ünlü isimlerle buluşturuldu. Yüksek Sadakat adlı müzik grubunun solisti Cemil Demirbakan Radyo 34’te Emrah Üstündağ’ın canlı yayın konuğu olurken yapılan canlı yayınlarda dinleyicileri heyecanlandıran bir diğer an ise Türkan Şoray, Ferhat Göçer ve Derya Tuna’nın yaptığı telefon bağlantıları oldu.

PANO VE IŞIKLI FOTOĞRAF ÇEKME ALANI OLUŞTURULDU

 14 Şubatta nikâhı kıyılacak çiftlerin yanı sıra yayınlara katılan konuklar arasında; Prof. Dr. Mithat Baydur, Rıfat Ilgaz'ın oğlu Aydın Ilgaz ile eşi Nilgün Ilgaz , CHP Sarıyer Meclis Üyesi Ayşen Ağma ile eşi, 1453 Site Yönetiminden İbrahim Bozan ve Öyküm Bozan, Tarabya Muhtarı Refet Üstün ile eşi Nur Üstün’de vardı. Etkinlikte radyo yayınlarının yanı sıra birbirini seven herkesin fotoğraf çekmeleri için bir pano ve Kefeliköy’de ışıklı fotoğraf çekme alanı oluşturuldu.

GENÇ: SEVGİNİN SINIRI YOKTUR

Kutlamanın sonunda Dünya Radyo Günü’nde Sarıyer’den yayın yapan tüm radyoculara çiçek ve plaket takdim eden  Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Sevgi, sadece insana hissedilen bir duygu değildir. Bir çiçeği, bir ağacı, bir hayvanı da sevebilir insan. Biz bu düşüncelerle Sevgililer Günü değil, Sevgi Günü’nü kutluyoruz. Sevginin sınırı yoktur” dedi. KENT YAŞAM

                                                 

Editör: Haber Merkezi