CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Twitter'dan İnce'nin sözlerini alıntılayarak o ifadelere sert tepki gösterdi.

"İNCE HESAPLARLA UĞRAŞANLARA HALK DERSİNİ VERECEK"

Kaftancıoğlu, "Kendi gerçekliğini görmeden ince hesaplarla uğraşanlara da halk dersini verecek" dedi.

Canan Kaftancıoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Yaptıklarını ya da yaşadıklarını gerekçelendirmek için aynaya bakmak yerine bahanelere sığınanlardan hazzetmedim hiç. Ne güzel söylemiş atalarımız sorumluluk denilen şey önce  iğneyi kendine batırmakken, kendi gerçekliğini görmeden ince hesaplarla uğraşanlara da halk dersini verecek."

Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz

İNCE NE DEMİŞTİ?

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharem İnce, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ve CHP'nin Milletvekili listelerinin belli olmasının ardından şunları söylemişti;

“29 Mart’tan önce veya sonra Kılıçdaroğlu’yla hiçbir görüşmem olmadı. Yakınındaki kişilerin bazıları kendilerini siyasi aktör yapmak için çıkıp açıklamalar yaptı. Önemsemedim. Ben Sayın Kılıçdaroğlu’yla görüşmeyen birisi değilim. Özel telefonlarımızı bilmeyen insanlar değiliz. Ama herhangi bir görüşmemiz olmadı. Millet İttifakı’nı kurarken davet edilmedik, mutabakat metinleri yapılırken davet edilmedik. Yok sayıldık. Biz ittifaklara karşı değiliz ama ittifaklar omurgalı olmalıdır. Onlarınki menfaat ittifakı.”

Editör: Anıl Kılıçlı