Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in döneminde proje açılışları ilçesi haline Çatalca’da ‘’100. Yıl Cumhuriyet Parkı’’  projesi açılışına başta çocuklar olmak üzere ilçe halkı oldukça yoğun ilgi gösterdi.

TÜM DETAYLARIYLA ÇOK BEĞENİLDİ

Temeli geçen yıl atılan ‘’100. Yıl Cumhuriyet Parkı’’ , Çatalca Kaleiçi mahallesi Vezirhane mevkiinde tam 33 bin metre kare alana inşa edildi.

Muhteşem doğa harikası parkta; 750 metre yürüyüş ve bisiklet parkuru, Erguvan Kafe, Çim amfi, Seyir Terası, Büfe, Çok Amaçlı Spor Sahası, Kay Kay Pisti, Saklı Bahçe, 200 Araçlık Otopark, 0 – 6 Yaş Arası Oyun Alanı, 6 – 12 Yaş Arası Oyun ve Macera Parkuru, Fitness Alanı, Masal Ağacı, Doğal Gölet ve Hayal Kahramanları Sokağı açılışa katılan Çatalca halkının büyük beğenisini topladı.

Özellikle ‘’Hayal Kahramanları Sokağı’’ bölümü çocuklar tarafından büyük ilgi gördü.

AÇILIŞTA FESTİVAL COŞKUSU YAŞANDI

Kağıthane yeşilleniyor Kağıthane yeşilleniyor

Açılışa gelen çocuklar parkın keyfini yaşarken, Başkan Mesut Üner’in çocuklar için hazırlattığı açılış etkinliğinde çocuklar; İlüzyonist Erkan Obüs, yüz boyama, çocuk animasyon, sosis balon, yarışmalar, masal dinletisi, mini disco, buble show, çocuk etkinlik alanı ve kay kay show ile muhteşem bir gün yaşadılar.

AÇILIŞA GÖKSU DA KATILDI

Açılışa aynı zamanda İBB AK Parti Grup Başkan Vekili olan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’da katılım sağladı. Açılışa katılım sağlayan Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Tevfik Göksu Başkan Mesut Üner’i örnek çalışmalarından dolayı tebrik edip, başarılarının devamını diledi.

ÜNER: YARINLARIMIZIN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZA

Açılışı sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Göreve geldiğimizde yatırımlarımızın merkezine yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı konumlandıracağımızı her defasında ifade etmiştim. Bu düşünceyle Cem Kara Yaşam Vadisi ve Millet Bahçesi gibi birçok projeyi Çatalcamıza kazandırırken bugünde ‘’100. Yıl Cumhuriyet Parkı’’ projemizi yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza kazandırmamızın haklı gururunu yaşıyoruz. Açılışımız sırasında yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın ve ailelerinin keyifle eğlendiğine şahit olmak, ilçemize hizmet yolunda bizlere yine güç verdi. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Çatalcamıza hizmet yolunda daha nice açılış ve temel atma törenlerinde halkımızla birlikte olamaya devam edeceğiz. ‘’100. Yıl Cumhuriyet Parkı’’ Çatalcamıza hayırlı ve uğurlu olsun.’’ dedi. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı