Millet Bahçesi’nde yaz etkinlikleri durmaksızın devam eden ilçede, Türkiye’nin dört bir yanından ilçeye gelen spor severlerin katılımı ve dualı çayırların marka ismi güreşçilerle Nakkaş’lı Eyüp Pehlivan Güreşleri heyecanı yaşandı. Çatalca’da böylesine yoğun bir hafta Pazar günü gerçekleşen ’Çanakça Keşkek Festivali’’ etkinliğiyle son buldu.

Festival etkinliği boyunca; animasyon gösterileri, ödüllü yarışmalar, çocuk oyun grupları, yüz boyama, maskotlar, mısır-keşkek ikramı ve halk oyunları gösterileri gerçekleşti. Böylesine keyifli bir festival gününde ‘’Rumeli Orhan – Kemal’’ ve ‘’Mehmet Şerif Aydın’’ muhteşem sahne performansıyla katılımcılara unutulmaz eğlenceli anlar yaşattılar.

ÜNER DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Başkan Mesut Üner, ‘’Çanakça Keşkek Festivali’’ etkinlik alanına geldiğinde halkın kendisine yoğun ilgi gösterdiği, halkın günün anısına fotoğraflar çektirdiği ve bu yoğun halkın samimi ilgisi karşısında Başkan Mesut Üner’in oldukça duygusal anlar yaşadığı gözlendi.

ÜNER: ÇATALCA YAZLARI TERK EDİLİYORDU

‘’Çanakça Keşkek Festivali’’ etkinliği sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Görev süremizden yaklaşık dört buçuk yılın geçtiği günlerde geriye dönüp baktığımızda eserlerimizin vaatlerimizi geçtiğini görmek bizleri oldukça mutlu ediyor. Bir tarafta ilçemiz cumhuriyet tarihine geçen hizmetler, diğer tarafta ise kusursuz kültür sanat etkinlikleri ve tüm bunların sonunda eskiden ilçe halkımız yazları vakit geçirmek için ilçemiz dışına çıkarken şimdi ilçemiz dışından etkinliklerimize yoğun katılım almaya başladığımızı gözlemliyoruz. Bu durum bizleri oldukça mutlu ediyor. Bugünde Çanakça Keşkek Festivalimizde katılımcıların neşesine ve eğlencesine şahit olmak oldukça sevindirici oldu bizler için. Etkinliklerimizi sadece Çatalca merkezimizde değil, ilçemiz genelinde organize etmeye başladık. Çanakça Keşkek Festivalimizde bu düşünceyle hareket ettiğimiz etkinliklerimizden biri oldu. Yoğun katılım için çok teşekkür ederim. Daha nice etkinliklerde buluşmak umuduyla kalın sağlıcakla.’’ dedi.

İBB'nin 'yalıtım yapılacak' dediği otopark halen açılmadı İBB'nin 'yalıtım yapılacak' dediği otopark halen açılmadı

Editör: Anıl Kılıçlı