Çatalca’ya hizmet yolunda görev süresi boyunca neredeyse bir önceki hükümette başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm bakanlar kurulunu Çatalca’da karşılayan Başkan Mesut Üner, seçimler sonrası yaklaşık iki ay önce kurulan bakanlar kurulundan ilk bakanı Çatalca’da karşıladı.

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, iki ay önce kurulan yeni hükümette Başkan Mesut Üner’in ilk karşıladığı bakan oldu.

ÜNER, BAKAN POLAT’I BİLGİLENDİRDİ

Başkan Mesut Üner, yedi gün yedi gece süren ve sadece Çatalca’da değil tüm bölgede kusursuz bir organizasyonla büyük takdir toplayan Erguvan Festivali’nin bittiği günün hemen ertesi günü Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı Çatalca’da karşıladı. Başkan Mesut Üner, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’a dönem içinde Çatalca’ya kazandırılan hizmetler ve yeni projelerle ilgili bilgilendirme gerçekleştirdi. Çatalca adına oldukça verimli geçen toplantı sonrası Başkan Mesut Üner ve Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Çatalca’da taziye ziyaretinde bulundu.

Sultangazi Belediyesi, Anneler ve Bebekleri İçin Dokunaklı Bir Buluşma Düzenledi Sultangazi Belediyesi, Anneler ve Bebekleri İçin Dokunaklı Bir Buluşma Düzenledi

ÜNER: YENİ PROJELER İÇİN İSTİŞARELERDE BULUNDUK

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın Çatalca ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Ticaret Bakanımız Prof. Dr. Ömer Bolat ile Muratbey mahallemizde merhum Hüseyin Ayız'ın evine taziye ziyaretinde bulunduk. Rabb'im tüm ölmüşlerimizin mekanını cennet eylesin inşallah. Taziye ziyaretimiz sonrası Ticaret Bakanımız Prof. Dr. Ömer Bolat ile birlikte ilçemize yeni projeler kazandırma yolunda istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza ziyareti için teşekkür eder, ülkemize hizmet yolunda çalışmalarında başarılar dilerim.’’ dedi

Editör: Anıl Kılıçlı