Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara, Gümüşpala Mahalle Muhtarlığı'na bir ziyaret gerçekleştirerek mahalle sakinleri ile buluştu. Ali Çiftçi'nin muhtarlığına gerçekleştirdiği ziyarette, Çaykara, mahalle halkının taleplerini dinleyerek projelerini anlattı.

Adnan Oktar'ın işlediği 'Yaratılış Teorisi' yeni Milli Eğitim müfredatında Adnan Oktar'ın işlediği 'Yaratılış Teorisi' yeni Milli Eğitim müfredatında

SAMİMİ SOHBET DİKKAT ÇEKTİ

Belediye başkan adayı Utku Çaykara'nın mahalle sakinlerinin ziyareti, olumlu bir atmosferde geçti. Samimi ve içten bir diyalog halinde bölgenin sorunları konuşulurken, bol kahkaha ve esprili sohbetlerde eksik olmadı.

“HER VATANDAŞIMIZIN SESİNİ DUYMAK İÇİN BURADAYIZ”

Utku Caner Çaykara, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Gümüşpala Mahallesi, ilçemizin önemli bir parçasıdır ve burada yaşayan her bir vatandaşımızın sesine kulak vermek, taleplerini anlamak benim için büyük bir önem taşıyor. Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, onların günlük hayatlarından kaynaklanan sorunları dinledik, önerilerini aldık. Bu, benim için bir adım daha atmak ve projelerimi şekillendirmek adına çok değerli bir deneyim oldu" dedi.

Utku Caner Çaykara, mahalle pazar ziyaretlerine devam ederek, Gümüşpala'nın vatandaşına dokunmaya devam etti. Sümeyra Duğan

Editör: Anıl Kılıçlı