İlçe Başkanlığında yoğun katılımla gerçekleşen aday adaylık açıklamasında partililere ve Beyoğlu sakinlerine seslenen Alkan, ‘Beyoğlu’nda sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Sorun üreten değil çözüm üreten yerel yönetim anlayışıyla Beyoğlumuzu şaha kaldıracağız. Beyoğlu’nda herşey çok güzel olacak’ dedi.

Büyükçekmece’de öncelik öğrencilerin güveni Büyükçekmece’de öncelik öğrencilerin güveni

CHP Beyoğlu İlçe Başkanlığı’na Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adaylığı için ilk başvuruyu İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve CHP Beyoğlu Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Orhan Alkan yaptı. CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Muharrem Bulut’a başvuru dosyasını kendisini destekleyen büyük kalabalığın alkışları ve sloganları eşliğinde teslim eden Alkan’a, İlçe Başkanı Muharrem Bulut, ‘Yolunuz açık olsun, başarılar dilerim’ dedi. Aday Adaylık açıklamasına katılan partililere yönelik ilk konuşmayı İlçe Başkanı Muharrem Bulut yaptı. Bulut konuşmasında, ilçemizde adayımız kim olursa olsun hep beraber Beyoğlu’nda iktidar olmak için mücadele edecek ve 6. Daire’ye partimizin bayrağını gururla asacağız’ dedi.

‘Beyoğlu’muzu hak ettiği yerel yönetim anlayışıyla buluşturacağız’

Daha sonra söz alan CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Orhan Alkan ise, kendisini desteklemek amacıyla açıklamaya katılan, İBB ve belediye meclis üyesi yol arkadaşlarına, partililerine, Beyoğlu muhtarlarına, STK temsilcilerine, Beyoğlu esnafı ve sakinlerine teşekkür etti.  Aydınlık bir Beyoğlu geleceği planlayanlar olarak Beyoğlu’nu şaha kaldırmak için bir araya geldik diyen Alkan, ‘ Sevgili dava arkadaşlarım, her mahallesini sokak sokak, kapı kapı bildiğim Beyoğlu ilçemizi şaha kaldırma zamanı gelmiştir. 5 yıldır gururla yürütmekte olduğum Beyoğlu Meclis üyeliği ve görevinde sizlere hizmet etmiş olmanın gururunu kelimelerle anlatmam yetersiz kalır. Bugün sizlere daha iyi hizmet vermek için, Beyoğlumuzu daha çağdaş, daha modern bir hale getirmek için, Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adaylığımı sizlerin destekleriyle açıklıyorum.  Kimsenin şüphesi olmasın. İlçemizi hak ettiği yerel yönetim anlayışıyla buluşturacağız. İnşallah çıkmış olduğumuz bu yolda Allah’ın izniyle sizlerin de destekleriyle bu hedefimize ulaşacağız’ dedi.

‘Sorun çıkaran değil çözüm üreten belediye anlayışını hakim kılacağız’

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Adayı Orhan Alkan daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü; Bu yolda benden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen hayat arkadaşım, yol arkadaşım değerli eşime, çocuklarım ve tüm aileme teşekkürlerimi sunuyorum.  Değerli Genel Başkanım Sayın Özgür Özel, Değerli İl Başkanımız Sayın Özgür Çelik, birlikte yol yürümekten, bu yolculukta İstanbul’a hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Sayın İmamoğlu, ülkemizin geleceğidir, torunlarımızın ve gençlerimizin geleceğidir. Çok büyük bir aydınlığa doğru ilerliyoruz. Bunu da ayrıca belirtmek istiyorum. Tabi ki ilçe başkanımız Sayın Muharrem Bulut başta olmak üzere önceki dönem ilçe başkanlarım Sayın Bekir Özcan, Şahin Dil’e ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız. Beyoğlu’nun her dairesi, her sokağı mahallesine ihtiyaçları doğrultusunda hizmet üreteceğiz.  Belediye anlayışımızın en önemli temeli sorun çıkaran değil sorun çözen belediye olacaktır. Belediyenin tüm kapılarını sonuna kadar açacağız. Beyoğlu sakinlerimiz dertlerini, önerilerini, şikayetlerini kesintisiz bir şekilde bizimle paylaşacaklar. Bunun bütün koşullarını yaratacağız. Son olarak geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve  Beyoğlu her şey çok güzel olacak diyorum. Sevgiyle kalın.. FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

IMG_7569

IMG_7569IMG_7558IMG_7515IMG_7507IMG_7501-1IMG_7480IMG_7473IMG_7436IMG_7430

Editör: Anıl Kılıçlı